Heel blij met de artikelen; webshop misschien voor verbetering vatbaar.

Ik ben verzot op de instantnoedels in deze webshop. Daar kom ik elke keer weer voor terug. Wat fijn dat die online te bestellen zijn. De website zou misschien wat beter geordend kunnen worden, want het kan soms wel even tijd kosten om de artikelen te vinden die ik zoek. Het helpt wel dat je artikelen kunt opslaan als favorieten. Ook heb ik de indruk dat er artikelen in de fysieke winkel verkocht worden die niet in de webshop erbij staan, wat ik jammer vind. Ik heb een behoorlijke lijst favorieten uit de winkel, waarvan ik er in de webshop maar een paar terug kan vinden. Maar misschien zijn die anderen ook gewoon uit het assortiment? Ik ben sinds de pandemie uitbrak niet meer in Maastricht geweest om te kijken. Ik kan me ook herinneren dat ik wel eens rare vertalingen op de website heb zien staan, al kan ik ze zo gauw niet aanwijzen.

op en top professioneel

op en top professioneel, snelle levering naar Belgie (2-3 dagen)

Mijn bestelling was binnen de werkweek netjes binnen. Alleen de updates via de eigen websites werken. Iet, en zijn zodoende dus wat overbodig

Lekker pittig heerlijk

customer service

Order placed on the 10th of august, shipped on the 12th, received the 13th. Excellent service in every way; Thank you

Super service

Mooie producten!

Fijn dat ik Indische producten online kan bestellen.

Ideaal

Fijne snelle levering, goed verpakt en heerlijke producten!

Perfect en snel geregeld

Zie boven

Mijn ervaring was perfect

Mijn ervaring van producten te bestellen was perfect.Op dit moment er is geen probleem.Ik ben tevreden met de bestellingen.Tot de volgende keer en totziens.

Snelle en correcte levering

Prima. Snel en correcte levering

Bestel vaker via deze site diepvries. Niks op aan te merken tevreden.

Snel geleverd, netjes gepakt

Alles staat erin, netjes gepakt. Levering was snel.

Goede kwaliteit

Allemaal goed op de bezorging na. Om nu nog de Corona de schuld te geven van de langere levertijd is niet correct. Overige leveringen van andere bedrijven zijn allemaal weer keurig op tijd. Wij zijn een scheepvaartbedrijf en onze bemanningen moeten er op kunnen rekenen dat hun bestellingen op tijd en netjes geleverd worden. Indien jullie dat weer op orde hebben wordt de beoordeling 5 sterren.

prima.

ja dag ! Ik ben tot niets verplicht !

prima geregeld

Goede Aziatische producten die niet in de supermarkt te koop zijn. Vlotte levering.

Fijn!

Fijn dat ik de producten die ik nodig ben op deze manier toch kan kopen en ontzettend fijn dat ze gebracht kunnen worden! Als U van mij een opmerking wil om iets te kunnen verbeteren dan is 't dit: de foto's zijn soms te klein om de (kleine) letters te kunnen lezen om je te informeren over de ingredienten. Dat kan dus duidelijker of sterker. Zo heb ik een paar dingen gekocht die achteraf niet in m'n dieet passen, omdat bepaalde ingredienten thuis pas goed leesbaar voor me waren. Dat is het. Ook heb ik gezocht naar (Japanse) gefermenteerde rijst (Koji) en dat is niet in droge vorm in het assortiment. Zoe leuk zijn als ik die de volgende keer wel vind.. Alstublieft, met vriendelijke groet, Een (tevreden) klant.

Toppie

Alles werd netjes bezorgd. Bezorger was vriendelijk. Hij kon het huis in eerste instantie niet vinden. Dus hij belde me netjes op. Toen was het gauw geregeld. Producten waren er allemaal en de verpakkingen waren netjes. Volgende keer bestel ik weer.

De plek voor onze hotpot spullen

De dimsum hier zijn heerlijk en we kunnen altijd voor een aantal maanden inslaan. Echt een aandrader, er is zoveel keuze.

Goede service en uitstekende producten.

Dit was mijn eerste keer via internet bestellen bij deze winkel, want meestal ga ik gewoon heen. Maar het was een goede ervaring, dus niet mijn laatste keer.

snelle, zorgvuldige levering, top

Snelle en zorgvuldige levering

Je retrouve des produits de chez moi à des prix imbattables et la livraison est ultra rapide

Vlotte levering

Vlotte levering. Alles goed verpakt

Good kwaliteit producten en dienst.

Snel geleverd.

Geograaf 13