De 3 kommetjes werden snel geleverd in een zeer goede verpakking waardoor ze ongeschonden bleven. Eén van de kommetjes vertoont echter een productiefout. Het kookboek oogt erg mooi een nodigt uit om aan de slag te gaan.

Correct en snelle zending

Besteld en 2 dagen later thuis.

Didn't arrive

The delivery with post NL is split in to 2. one package for room temperature/fridge and non-perishable products and second for frozen products. the first box arrived on time, but the second package for frozen products has failed 5 delivery attempts, as it never showed up. i have very little hope this will happen even though post NL tracking system says it is scheduling an attempt to deliver it.

• Would you recommend us? No

Super!!!

Sie haben mir Versand sehr schnell gemacht und haben gut die Glas Sauce verpackt.

• 您会推荐我们吗? Yes

Prima makkelijk besteld!!

Het bestellen zelf was heel gemakkelijk. Het werd snel verzonden, en was goed verpakt ik zal zeker in de toekomst nogmaals een bestelling plaatsen.

You carefully dealt with my package, thank you so much!

Great!

De door mij bestelde produkten waren zoals gewoonlijk prima in orde, snel en keurig geleverd en goede prijs/kwaliteitverhouding.

niet tevreden

Niet tevreden. aflevering is zeer traag

Uitstekend service

Precies ontvangen wat ik had besteld binnen aangegeven tijd.

Goed verzorgd

Mijn bestelling kwam goed verzorgd en goed ingepakt aan. Alles vlot verlopen.

makkelijk te bestellen

Internetsite erg uitgebreid, gauw gevonden wat je zocht. betalen per ideal, en zending is binnen 2 dagen binnen.

goede producten en prima snelheid van verzenden

Reden waarom ik toch maar een voldoende heb gegeven is dat ik teleurgesteld was dat er voor zo’n grote verpakking met zo veel plastic is gekozen om te verzenden. Het had makkelijk in een brievenbusverpakking gekund, dat had er ook geen bezorgdienst gebruikt te hoeven worden.

Tevreden vaste klant

Altijd een snelle levering. Goed verpakt. Hopen op een levering van samyang 3x spicy.

Snelle levering en komen de afspraken na.

Company : A++, Courier : C-

Company : A++ Courier : C. - 3 working days sitting in local depot before any onward movement.

Goed assortiment

Nog geen problemen gehad, alles wordt snel bezorgd, ook naar het buitenland. Prima winkel voor je oosterse waren.

Is gewoon goed

Is gewoon goed

Netjes verpakt, snelle levering. Voor herhaling vatbaar!

Altijd goed

Zoals altijd: snel verzonden, mooie producten, heel goed verpakt. Bedankt!

Amazing Oriental werkt zeer snel!

Amazing Oriental werkt super snel! Als ik vandaag bestel is het morgen al bij de post. Normaal gezien hebben we het dan na twee dagen. Al ben ik nu al zes dagen op een levering aan het wachten door drukte bij PostNL, maar daar kan Amazing Oriental niks aan doen! Top zaak met een ruim assortiment. Als eigenaar van een Thaise/Japanse Vegan take-away bestel ik regelmatig bij hun en ben zeer tevreden over de producten! Het vegan (kook)aanbod kan misschien wat ruimer aangezien het aantal veganisten snel groeit.

Geweldig goed verpakt, daar kunnen heel veel webshops een voorbeeld aan nemen!

GEWELDIGE SERVICE

De bezorger is heel erg vriendelijk en dat gebeurt bijna nooit en/of zelden maar deze bezorger verdien wat mij betreft een 10 sterren. De service is ook meer dan uitstekend, houdt het zo en ik hoop dat het zo blijft DANK U VOOR ALLES

Zoals online shoppen moet zijn!

Overzichtelijke webshop, vlotte betaling, afhandeling en levering.

Geograaf 13

6921EW Duiven