goede aflevering.

Steeds goede afhandeling van bestellingen en levering gebeurd steeds volgens afspraken.

Degelijke prijzen, snelle levering

Soms ontbreken er producten in de levering.

ik heb zeer goed ervaring met Amazing Oriental

excellent services, vriendelijk site en goed products

Goed spul goede levering

Spullen zijn goed, redelijk snelle levering

Prima producten en prima levering!

ik ben tevreden

De producten zijn goed, de service is super goed! Heel erg bedankt!!!

very good

super Service

Great assortment and wonderful service

See title and I recommend to all

correct

artikelen zijn volledig geleverd

Geen 5 sterren ivm veel te veel verpakking!!

Prima bestelling weer, goed en netjes afgeleverd. Het inpakken kan echter anders, om elk glazen potje zit zo’n piepschuim netje en heel veel plastic overal tussenin. Dit kan ook met oud papier (zoals de overgebleven kranten vanuit de winkels e.d.?). Echt heel slecht voor het milieu. Ik ga de volgende keer wel weer naar de winkel, dan kan ik het zelf inpakken.

Alles wat je maar kan bedenken, is er te vinden.

Heerlijk om alles bij elkaar te kunnen bestellen.

Netjes in gepakt. Alles is top.

Ik heb alles gevonden waar ik naar op zoek was en alles werd vlot afgehandeld.

Ik heb alles gevonden waar ik naar op zoek was en alles werd vlot afgehandeld. Ik had alles in no time in huis.

Geweldig!!!!!!

In één woord geweldige service!!! De bestelling (een deel ervan) was binnen een paar dagen al binnen. Door mijn grote bestelling was het niet mogelijk voor hen om alles in één keer te leveren. Logisch. Heb telefonisch contact gehad en de volgende zending met potten en flessen was al onderweg. Fantastisch hoe zij met cliënten omgaan. Dit is de tweede keer dat ik besteld heb en zeker niet de laatste keer. Heb ook veel kroepoek, emping en rempejek besteld alles is zonder breuk binnen gekomen. Geweldig!!!!

Netjes ingepakt en netjes op tijd

De perfectie zelf Snel en correct geleverd

Prima webshop!

Bezorging mag sneller maar overal op de site staat dat het een paar werkdagen kan duren, dus prima! Producten /potten goed verpakt.

Fijne service en goed verpakt

de bestelde items werden goed verpakt en volledig geleverd. Wel moest ik relatief lang wachten op de bestelling. Overigens was ik hiervan op de hoogte gebracht.

waanzinnig!

De producten die ik besteld had voldoen volledig aan mijn verwachtingen.Echte Aziatische producten.Sommige gebruiken wij ook in ons Thai's restaurant in Mae Rim Noord Thailand. Nu gebruik ik ze dus even noodgedwongen in Nederland.

Had mijn bestelling al twee dagen later.

Tevreden

Ondanks paar bestelling moet opnieuw gedaan worden toch optijd binnen gekregen voor de vakantie top!

Tevreden

Goede service en verpakking

Snelle levering netjes verpakt

Goede ervaring

Website mag wel wat simpeler en meer georganiseerd worden.. verder prima en snelle verzending

Geograaf 13

6921EW Duiven