Heel goede en snelle service en ook heel blij bij de aflevering op de plaats die aangeduid is als er niemand thuis is. Alles tiptop in orde. Bedankt hiervoor

sneller dan verwacht, goed en veilig verpakt, zeer tevreden

sneller dan verwacht, goed en veilig verpakt, zeer tevreden

Makan Makan!

gewoon goed. snel geleverd. Prijs prima!

Wat een top service en vriendelijkheid!!!!!! De winkels of online!!!! Beide super!!!!!

Snelle nette levering

Als wat ik besteld heb was netjes verpakt en snel geleverd. Goede service, mooie producten.

Fijne webshop

Onlangs mijn eerste bestelling gedaan. Ruime keus, mooie prijzen en de bestelling was snel in huis. Zorgvuldig ingepakt om beschadigingen te voorkomen. Ik heb inmiddels al meer items op mijn verlanglijstje geplaatst!

Prima aanbod en bezorging

Ik bestel eens in de zoveel tijd een voorraadje van mijn favoriete sauzen, welke ik niet in de gewone supermarkt kan krijgen. Altijd fijn om het weer vlot in huis te hebben (doorgaans 2 werkdagen). Erg tevreden, al kan het soms zijn dat een product even uit het assortiment is of niet leverbaar is. Kan gebeuren, meestal staat het een aantal dagen later weer op voorraad.

Tevreden

Snel,aardig

BEST!

Thank you!

Heel positief

Goede en snelle verzending

Very good service and efficient!

Very happy with the goods and service received from Amazing Oriental

Snelle service en correctafgehandeld

Oriental heeft een ruime keuze en uitgebreide collectie aan aziatische producten en goede service. Ik beveel het aan een bezoek te brengen aan deze megastore en uw eigen oordeel te plaatsen?

Snelle en correcte levering!

Helemaal goed!!

Altijd optijd en goed

Ik bestel regelmatig van deze website. Altijd alles proper en netjes optijd. Aanrader

top service, impossible to better!

top service, impossible to better!

Goede Service

Snelle verzending, duidelijke mails en beschrijvingen van de producten. En erg groot assortiment! Zeker een aanrader.

Goedverzorgde. Snel bezorgd.

Goed verzorgd, snel bezorgd.

Excellent products & customer service

Easy website, good customer service & fast delivery

In alle opzichten foutloos

Tweede ervaring en opnieuw niet teleurgesteld geworden! Levering: schoon, goed verpakt en tijdstip volgens hetgeen was aangekondigd. Producten: zoals besteld en alles vers en in prima staat (ver vòòr uiterste datum; kan bij sommigen anders....) In één woord: prima...

Prima snelle levering

Goede service en correcte levering.

schnelle Lieferung und gut

Eine Lieferung nach Deutschland in der Pandemiezeit, hatte länger gebraucht. Dieses Mal, kam die Lieferung innerhalb von 2 Tagen. Super !!! Wäre noch besser, wenn Deutschland auch mit Frischware und TK-Ware beliefert werden könnte.

Verzending goed te volgen. Snelle levering.

Betrouwbaar en goed

Altijd perfect ingepakt. Goed kwaliteit artikelen.

Geograaf 13

6921EW Duiven