top service

zeer snelle levering, perfect verpakt, duidelijke informatie over bestelling. Voorbeeld voor andere webshops.

Behulpzaam en vriendelijk

Ik woon in België. Blijkbaar diepvries moet handmatig worden gedaan. Wat ik niet wist snelle reactie gehad. En mocht mn winkelwagen vullen. En hun zouden de rest doen. En de zelfde dag nog verzonden. Volgende dag in huis. Top!!

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Makkelijk bestelling kunnen plaatsen. Levering werd eerder gebracht dan aangegeven.

Super service.

Heel snelle en vriendelijke service

good

good

Goede Oosterse producten in een paar dagen in huis!

Voor 50 euro producten besteld. Levertijd was 4 werkdagen en kwam precies op tijd voor een reis naar het buitenland. Een tip is om bij de bestelling op de website de verwachte leverdatum te tonen.

Snelle levering,echt tevreden

Snelle en correcte service

Pakket snel en correct geleverd, alles netjes verpakt.

Goede site, snelle levering

Gewoon GOED

prima bestelling

Prima bestellingproces. Maar ik schrok mee achteraf qua de prijzen! Jullie hebben een actie "gratis verzending boven 15 euro afg weekend". maar de online prijzen van jullie artikelen al duurder zijn dan de winkel. Deze actie lijkt mij dus niet eerlijk tegen de klanten. En mochten jullie hogere prijs willen geven voor online, dat is zeker MAG, maar wel "duidelijk informeren" aan de klanten. Jullie doen dit helaas niet! Met vriendelijke groeten,

Verrassend

Mijn bestelde artikelen zijn netjes ingepakt geleverd en omdat ik iets had besteld wat ik niet kende was het een verrassing met een oriëntaals tintje

Goed verpakt en snelle service!

Wat waren de producten weer goed verpakt. Ik durf echt alles bij jullie te bestellen, zonder bang te zijn dat iets gebroken wordt bezorgd. Bedankt.

Toppie!

Alles netjes geregeld en vlotte versturing. Ik bestel hier wel vaker en ben altijdt super tevreden!

gewoon goed

gewoon goed

Correcte en snelle service.

Zeer vlotte service.

Overzichtelijk en snelle levering

Ik zocht blauwe kleurstof voor voeding. Site is overzichtelijk en de levering super snel.

Heel vlot

Duidelijk overzicht van de producten, en een heel Lotte afhandeling. Heel duidelijk. En vlugge levering

Op tijd. En goede kwaliteit

Als ik iets niet kon vinden dan was het met 1 telefoontje geregeld en of gevonden.

uitstekend

Alle bestelde spullen keurig afgeleverd. Alleen jammer dat er zoveel plastic is gebruikt het kan ook met papier en dat is te composteren.

Gewoon goed

Leuk actie! Alle artikelen zijn goed bezorgd!

Goede service snelle bezorging

snel geleverd en goed verstuurd top service

Mijn bestelling werd snel afgehandeld en afgeleverd in goede verpakking!

Geograaf 13

6921EW Duiven