Was iets fout gegaan met bezorgen maar de klantenservice heeft het snel en goed verholpen.

Good

Good

Gut

Schnelle und gute Lieferung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Keurig en met zorg verpakt

Alles was keurig verpakt, glazen flessen netjes in bubble verpakking gerolt en netjes op tijd via PostNL geleverd. Ik ben zeer tevreden

Fijn

Fijn is goed

Alles correct

Alles correct en snel ontvangen.

Snelle levering en goede producten

Bestelling geplaatst in het weekend, maandag verzonden en dinsdag ontvangen!

Snelle verzending

Snelle verzending. Alleen zat het verpakt in een veel te grote doos, wat weer opgevuld was met opgeblazen plastic vulling. Dus teveel afval. Was wel goed verpakt.

Niet leuk!

Ik heb twee stukjes papaya gekocht, maar het is heel bitter ,dus heb ik het weggegooid. Contact genomen met de klantenservice, jammer de klantenservice is niet zo eerlijk,ze verzonnen wat reden dat papaya normaal gesproken zo bitter is. De papaya komt uit Spanje,kan wel beetje bitter zijn, maar niet heel bitter! Ik heb papaya gekocht maar Geen bittermelon!

Top en snelle levering!!

Woon in België en vind in mijn omgeving geen toko in de buurt... Super dat ze tot België ook leveren.

Topervaring

Besteld, er was iets niet ik werd gemaild met een oplossing en hup 2 dagen later alles voor de deur. Perfecter kan het niet

Ruim assortiment

Goede ervaring. Snel geleverd en genoeg keuze. Producten waren allemaal in orde.

Prima geregeld

Alles goed verpakt en met goede houdbaarheidsdatum ontvangen!

snel geleverd

snel en volledig

Heerlijke noodles besteld, ik kon ze online in Nederland alleen nog bij Amazing Oriental krijgen. Snelle en goed verpakte bezorging. Wel jammer dat ik bij grote aantallen geen korting kon krijgen.

The merchandise arrived in excellent condition! I plan to continue as a customer. Thank you!

Geweldig Bedrijf

Heb Mevr. Waiha aan de telefoon gehad super lieve dame erg behulpzaam gaf allerlei tip ga hier veel meer bestellen en de levering is perfect Dikke Chapeau voor dit bedrijf!

送貨准時,貨品優勢。

我認為非常好。

Snelle levering volledig naar wens

Slechts enkele dagen na bestelling online werd alles al voor de deur geleverd. Goed ingepakt zodat alles wat breekbaar was veilig en in 1 geheel kon geleverd worden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Many choices

Many choices of Asian food. Please sell more Malaysian products as l am Malaysian Chinese, l like to buy more if possible. Please put the fresh food with some cold stuff so the items did not become weak or not fresh anymore due to the heat and long hours inside the normal box.

De levering was goed verpakt en snel geleverd. top

Razendsnel en goede kwaliteit

Ik heb al gezegd wat ik bedoel

Goede en snelle levering.

Leuke webwinkel voor veel Aziatische producten

uitstekend

zeer vakkundig ingepakt en goede produkten vreemd dat ik ineens de witte peperkorrels niet kon vinden

Superfast delivery

Order the night before, got it in the next afternoon. This is unusually fast, but I hope it is a start to amazing service!

Geograaf 13

6921EW Duiven