Groot assortiment,snelle levering

Alles dat ik zocht gevonden bij Amazing Oriental. Snelgeleverd. Top!

Snelle levering van alle producten!

Gevraagde producten kwamen in 1 pakket snel aan. Vlotte service!

Positief

Goed , volgens opdracht geleverd en op te hoogte gehouden

De levering was perfect

Ik had nog wat problemen met reclame aanbieding of niet, maar na telefonisch contact werd alles eveneens perfect geregeld. Chapeau.

Mijn vaste adres voor mijn Sojabrokken, Mock (Duck, Pork en Chicken), ...

Zoals altijd bestel ik mijn Sojabrokken en Mock (Duck, Pork en Chicken), Kruiden, Sambal Pecel, etc bij Amazing Oriental. Waarom? Omdat ik op tijd krijg bezorgd wat ik heb besteld.

verse producten zijn verrotten

Donderdag 10 juni ontving ik de pakket. Toen ik het opende, zijn de producten goed verpakt. Maar de groenten en fruit die in de doos waren zijn verrotten. Ik had meteen een paar foto's gemaakt en later naar de klantservice verstuurd. Tot nu toe heb ik niets gehoord. Ik wacht nog steeds op uw reactie en evt. geld terugstorten (van de groenten) in mijn rekening.

Afhandeling laat te wensen over.

Ik moet nog mijn geld terug krijgen van iets wat nog niet is geleverd.

Prijzig

Redelijk aan de datum bezorgde producten Alleen vrij prijzig in vergelijking tot concurrentie in Almere toko

Bijna Perfect

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Meestal snelle levering. Duidelijke website

SUPER

Ik koop al jaren bij Amazing Oriental en heb er nog nooit spijt van gehad. Overzichtelijke site, makkelijk betalen met Ideal en snelle levering

Nette verzending

Zeer nette en snelle verzending. Mijn producten zijn netjes en stootvrij verpakt, terwijl dit niet echt nodig was. Super kwaliteit van werken en verkoop. Top !!!

Vriendelijke service, verse producten

Zeer service georiënteerd personeel. Kwaliteit staat bovenaan. Geel erg tevreden. Werkse en hartelijke groeten, Annie

Super snelle goede servies

Super fijne servies binnen een dag geleverd! goed verpakt!

Over bijna de hele lijn positief.

Ik heb alleen altijd een beetje problemen me het bestellen. Als ik iets in de winkelwagen plaats en ik wil het controleren dan heb ik vaker de dubbele bestelling. Heb de laatste keer zelfs uit moeten loggen en opnieuw moeten beginnen maar uiteindelijk gelukt. Misschien doe ik iets verkeerd.

Een snelle en accurate afhandeling van mijn bestelling.

Een zeer tevreden klant.

Great

Items received with perfect condition. Food items are fresh and sold at reasonable price.

ik heb zeer goed ervaring met AO

vriendelijk site, goed products en op tijd

shipment

Hello, I bought some foods online last week, but till today i did not recieved them. I would like to ask you to check where is my foods. When can it be delivered to me. thank you. Li

• Would you recommend us? No

Super snell +++

Easy to order, best online shop ever..

Helemaal top zoals altijd

Mijn favoriete winkel, kom altijd graag terug om te bestellen.

Snel en makkelijk bestellen. Overzichtelijke webshop. Snelle levering

Kwaliteit

Na mijn eerste aankoop ben ik vaste klant. Jullie hebben precies de kwaliteit en keus waar ik naar zocht.

Super snelle levering

Bestelling was er super snel en netjes ingepakt, prima service!

Really Easy

Fast delivery and super easy to order!

Geograaf 13

6921EW Duiven