Ben buitengewoon tevreden met Amazing Oriental

Het gemak van een grote keuzemogelijkheid en de snelle bezorging spelen een grote rol in het succes van Amazing Oriental. Good job!

Snel en goed

Goeie producten, goeie prijs, snelle levering

Netjes ingepakt en alle producten aanwezig. Het werd zelfs sneller bezorgd dan verwacht!

Thipsuda

Goede producten en bezorgd op tijd.

Vlug Levering perfect packaging

Uitgebreid assortiment en snel thuis bezorgd

Super handig tijdens COVID niet naar de winkel hoeven, maar wel Asiatische producten kunnen kopen die niet in de supermarkten-online te krijgen zijn. Ruim assortiment aan kruiden, (soja-)sauzen, ketjap/marinades, sambal, maar ook drinken en snacks.

prima verzorgd

Prima verzorgd en op tijd geleverd . Verse koekje

Andermaal top geregeld.

Al vaker diepvries bestellingen gedaan en bevalt super goed. Kleine opmerking, een kortingscode oid als ‘vaste’ klant zou zeer op prijs worden gesteld.

Goeie bezorging

Alles was naar verwachting.

Snelle levering en een grote keuze aan producten

Keurig netjes en snel bezorgd

Prima producten

Prima producten, snelle levering

Helemaal naar wens

Ik heb 2 pannen gekocht en ze waren beide in perfecte staat en deden hun werk uitstekend. Raad het zeker aan

Zeer snelle levering naar Spanje

Binnen 6 dagen ontving ik mijn bestelling in Spanje

Snel, kwaliteit, goed verpakt.

Keurig verpakt. Blijft goed op de hoogte van status order, bestelling, verzending etc.

Groot assortiment, snel thuis geleverd!

Bezorging binnen Nederland kan sneller. Prima prijzen en gratis bezorging boven €40,- euro is zeer schappelijk. Netjes ingepakt en compleet!

Snel en praktisch. Goede artikelen. Goed verpakt. Ben al klant vanaf 1990. Ook fijne winkel en nu gemak dient de mens, laten bezorgen. Dank.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Prima is een aanrader

Snelle levering van hoge kwaliteit

Hele goede service en zeker nu in Coronatijd.

De speciale producten, zoals Japanse ingrediënten, zijn in diverse merken te krijgen en zijn smaakvoller dan van de reguliere supermarkt.

Pakket was vroeger geleverd alles goed verpakt glazen flesjes nog eens extra verpakt en een zeer stevige doos en de producten zijn top ik ga hier nog kopen

smooth

process intiuitive and smooth, no complains

Goede kroepoek

Goede kroepoek, kwaliteit is goed.

super en alles klopt

super en alles klopt, alleen op de website bij aantal wijzigen hapert wel eens

Geograaf 13

6921EW Duiven