Perfect as always!

I keep coming back!

Snelle levering en goed verpakt

Bestelling was er sneller dan verwacht en goed en stevig ingepakt.

Altijd goed, altijd snel.

Top!!

Nette levering helaas niet compleet

Alles was goed verpakt en vers en houdbaar met goed tht datum. Ik miste echter wel items en wat retour kwam aan geld klopte niet. Bereikbaarheid voor afstemming kan ik niet vinden?

Kwam netjes verpakt binnen, snelle zending

Gute Preise Leistung und Qualität

Gute Laden

Ik heb mijn bestelling al volgende middag gekregen.Top!

Goed verpakt

We hadden gevraagd om de blikken goed te verpakken om te voorkomen dat het ingedeukt aankomen. Het is uitgevoerd zoals we hadden gevraagd en alles is heel aangekomen en op tijd.

Goed en netjes

Onze twee bestellingen (waaronder potjes en flessen) waren wederom netjes ingepakt. De aflevering van de diepvries producten was dit keer vertraagd omdat Postnl problemen had. Die spullen werden een dag later bezorgd.

Unieke winkel en webwinkel

Fijn, giga veel keuze en prettig geprijsd. Snel geleverd. Winkel in Hoog Catharijne is heerlijk om te winkelen, ongelooflijk assortiment en zoveel verse artikelen. Warm aanbevolen !

Hopelijk komende week ...

Wij hebben onze eerste bestelling nog niet ontvangen; we kijken er heel erg naar uit!

heel plezierig

uitstekende kwaliteit, perfecte service

Ja prima ervaring

Snel geleverd, alles op voorraad en altijd lekker

Snel geleverd, alles op voorraad en altijd lekker

Goed!

Op tijd geleverd, complete levering, en de fragiele producten waren beschermd... helemaal top dus!

Well packed!

The seller packed well my order, and all my instant noodles were not broken like previous order. Thank you!

Best voldoende

Wordt snel en goed geleverd Alleen erg jammer dat er nog steeds zoveel plastic wordt gebruikt

good service

Good in general

Hele slechte bezorgdienst!

2 e-mails ontvangen met tegenstrijdige informatie. De eerste mail dat de levering al bezorgd was, terwijl dat niet het geval was. De tweede e-mail met als inhoud dat ze het pakket niet meer zouden leveren. Heel verwarrend. Na gebeld te hebben met PostNL zeiden ze toch te komen maar ze wisten het niet zeker.

Snel

Zo besteld en zo geleverd.

Uitstekende service, snelle bezorging

Snel bezorgd.

Snelle bezorging en redelijke prijzen.

Makkelijke overzichtelijke website. Na bestelling vlotte levering!

Vriendelijke medewerkers

Zie boven

Niet goed

Ik had koekjes besteld heb ik nooit gekregen en het geld van de koekjes ook niet teruggekregen dus ja jammer dit

Geograaf 13

6921EW Duiven