Prima bedrijf

Voorheen woonde ik in het westen van het land, waar ik bij de slager zo nu en dan Japanse rosbief kocht, nu ik in het noorden woon is er geen enkele slager die me dat kan leveren, dus zit er niets anders op dan het zelf proberen te maken en dat heeft heel wat voeten in aarde gehad omdat geen enkele supermarkt hier Japanse 7 kruiden mix verkoopt dus ik ben heel blij dat ik Amazing Oriental tegenkwam--> klein nadeel: nu moet ik zelf de keuken in om Japanse rosbief te maken ;-) Dank enorm vriendelijke en behulpzame medewerksters voor de service

Alles gelijk in huis voor een traditioneel kantonees recept

voor mij randvoorwaardelijk om *echt* aziatisch te kunnen koken

Indiaas koken gaan kruiden per emmer in en AO maakt echt indiaas koken ..... betaalbaar omdat ze kruiden in *grote* verpakkingen verkopen. Daarnaast hebben ze ook alle obscure en ongewone ingredienten die er eigenlijk bij horen en de 'ollandse supermarkt nooit heeft. Als bonus, super goeie prijzen en supersnelle bezorging, al is een bezoek aan een winkel iedere keer een prachtig avontuur op zichzelf.

Keurig verzonden en ingepakt. Goede producten.

Correcte levering

Levering volgens afspraak

Goede producten en goede service.

Goede producten en goede service. Als er iets niet op voorraad is, dan wordt je netjes ingelicht.

Leuke producten, lange verzending

Product keuze is super fijn, maar helaas duurt de verzending toch wel erg lang. Een week voordat de producten verzonden werden.

Pinda's besteld..was eerst niet voorradig kreeg keurig bericht wanneer het er weer was..! Prima..ga zo door. Fred bonthuis

Super snelle levering

Uitbreiding glutenvrij assortiment noedels zou prettig zijn!

Zie hieronder.

Komen terug op een artikel (XO saus) wat tijdelijk niet leverbaar is. Prima!

helemaal top

Snel en perfect geleverd. Veel keus in producten

Snelle levering normaal gesproken alleen post.nl leverde het niet thuis niet leuk en misschien een idee om deze kleine zakjes in een enveloppe te doen van karton dit was zonde en slecht voor milieu

Bezorging

Ik had niet verwacht dat de bezorging zo snel was. Ik ben zeer tevreden.

Goed aangeleverd!

Alles Top

Superleuke winkel!

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en ook over de snelle verzendservice. Natuurlijk een aanrader 100% Konstantinos

geweldig

ik heb nu een paar keer besteld en altijd goed en mooi op tijd geen week wachten, en alles is goed ingepakt en verzorgt.

Snelle levering, goeie kwaliteit

Mijn spullen zijn snel geleverd en ik ben erg tevreden over de kwaliteit.

altijd perfect

Als ik een bestelling plaats wordt deze altijd verzorgd en goed ingepakt geleverd! Alles is lekker vers of nog heel lang houdbaar.

Perfectie

Ik bestel kleine flesjes. Nooit ook maar 1 gebroken.

All was okay

Everytime again.

Fabuleus.

Snelle levering, goede producten, zeer netjes & stevig verpakt en concurrerende prijzen.

Prima zaak

Keurig geleverd. Mooie producten.

Geograaf 13

6921EW Duiven