Het wel zoeken om de artikelen te vinden maar uiteindelijk gelukt.

De artikelen was veel zoeken maar heb ik uiteindelijk wel gevonden en alles is netjes bezorgd.

Snel en goed

Ruime keuze, goede service, schappelijke prijzen

Zou voor mij 5 sterren kunnen zijn wanneer het verzenden sneller zou zijn. Dit Duurt nu een paar dagen en zou dezelfde / volgende dag kunnen. Prijs vs kwaliteit goed en een ruim assortiment.

tea

super Good service and fast delivery

uitstekend

prima eerste ervaring met Amazing Oriental.Goede prijs kwaliteit verhouding. Uitstekend verpakt , en snelle levering.

Het is goed gegaan

Het is snelle bezorging.

不错

满意

altijd keurig verzorgd

prima producten en ook bij problemen keurig opgelost (slechts 1 keer van inmiddels behoorlijk veel bestellingen)

Helemaal goed:-)

Uitstekende en snelle levering, zoals we gewend zijn, bedankt weer!

Aanrader

Alle producten waren netjes geleverd en goed verpakt!

Tevreden

Na een verkeerde levering van producten en producten die ontbraken heeft de klantenservice dit snel recht gezet. Na mijn telefoon werd de levering binnen 1.5 uur omgeruild. Goede service

Werd helaas wat laat geleverd maar verder top!

Vers! Maar levertijd traag en beperkt

Verse producten. Maar levertijd is beperkt tot specifieke dagen. Als je snel je spul nodig hebt is dit geen optie. Als ze in samenwerking met PostNL dit zouden kunnen verbeteren dan zou dat super zijn.

Convenience

Good Service

• 您会推荐我们吗? Yes

Goede ervaring, prijs kan wat scherper maar overall goede supermarkt

Goede ervaring met deze supermarkt. Laatst mijn eerste online bestelling gedaan. Duurde een aantal dagen maar verder prima levering. De prijzen van sommige produkten zijn wat aan de hoge kant. Ik kocht bv. wat zakjes instant rijst, deze kostten ruim 2 euro per stuk.

Prima, snelle levering

Online bestellen makkelijk, snelle levering!

prima website

Naar behoren uitgevoerd.

Uitstekende service en snelle levering

zie eerder

Prima website en perfecte levering

Wat een heerlijke en uitgebreide website. Uitgebreid assortiment te koop en alles wordt snel bezorgd, in de box zijn de kwetsbare producten keurig verpakt, Erg tevreden en bestel hier al jaren,

Groot assortiment, goede prijs, snel bezorgd

Assortiment is bizar groot. Erg positief! Bezorging was snel en de prijs is zo dat je er snel nog wat wilt bestellen

Snel bezorgd en zorgvuldig verpakt!!

Algemene indruk: goede klantgerichte aanpak!

snelle levering en netjes verpakt

Kan niet beter

Overzichtelijke webshop. Perfecte, snelle verzending. Ik keer hier tevreden terug

Parfait

Parfait rien n'a dire