Parfait

Parfait rien n'a dire

Hebben wat je nodig hebt en snelle levering

Top groothandel

As good as advertised!

I am glad I have found Goldkili products somewhere "near by" and now ordering them will be hustle free.

Vlot geleverd, allemaal lekker

Bestelling is vlot geleverd, alle producten zijn weer heerlijk!

Het was prima

Snelle levering. Wel was op sommige producten viezigheid. Tevens kon je niet echt kiezen wat je bezorgmoment zou worden. Verder was het goed verpakt.

Goed en snelle levering.

Alles goed en netjes verpakt. Snelle levering.

Snel en zorgvuldig

Heldere website met goede informatie. Snelle levering. Boodschappen goed verpakt. Breekbaar spul zorgvuldig verpakt.

perfect

very snel quick price also OK and complete

Spoedig en netjes verzonden

Zie titel

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering, product zoals omschreven en scherpe prijs

Zo makkelijk om online te bestellen!

Bestelling werd snel en netjes geregeld.

Tops!

Goed service en altijd op tijd geleveerd!

havent got my refund

there's item missing, after one week I still havent gotten my refund nor confirmation

Snelle bezorging, product erg goed!

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Ruime keuze, makkelijk zoeken. Glazen potten en flessen zorgvuldig verpakt.

Prima en snel

Altijd probleemloos

Eenvoudig en snel

Eenvoudig te bestellen. Snel bezorgd!

Goede producten, keurig verpakt thuisbezorgd!

Enige dat ik jammer vind, is dat er een verschil wordt gemaakt - ten aanzien van verzending - in verse en houdbare producten. Je bent dan 2x bezorgkosten kwijt (of 2x bestelling boven bepaald bedrag).

Would buy again

Website is enigszins rommelig, producten blijven niet oneindig in je winkelwagen, althans dat was mijn ervaring, dus als je de dag voor de bestelling al bepaalde dingen in de winkelwagen had, let dan goed op dat je deze alsnog toevoegt (misschien dat dit anders is als je al een account hebt?). Verder is het een goede website en is het zoeken een stuk makkelijker dan in de fysieke winkel. Voor mij scheelt het zeker een half uur zoekwerk. Ik heb geen verse op diepvriesproducten gekocht, dus daar kan ik niet over oordelen. Verpakking was uitstekend! Verzending duurde echter wel langer dan verwacht. Op zich geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden.

Snel geleverd en netjes verpakt.

Was niet wat ik had verwacht

Geen Nederlandse beschrijving

moeilijke website

Artikelen moeilijk te vinden

Great choice of yum things.

All positive :-)

Goede producten, snelle levering, alleen de prijs mag soms wat omlaag

Over de producten en de levering niets te klagen. Alleen sommige producten zijn iets duurder dan in andere winkels. Ik bestel dus niet alles hier

Geograaf 13

6921EW Duiven