Bestelling snel geleverd

Via de site besteld. Deze bestelling werd super snel geleverd.

Ik was niet echt tevreden over het product die ik heb ontvangen

De rijst die ik heb besteld was niet naar wens. Oud rijst lang gebleven spul. Ik wil het graag terugroutorneren!

Het bezorg is niet goed!

Wij moeten het ophalen, niet handig.

Snel. Goed verpakt. Aanvevelenswaardig.

SuperTop

Goede prijzen, groot assortiment en snel geleverd in uitstekende verpakking

Ik bestel graag. Zou het wel fijn vinden als in de toekomst de verse/bevroren producten een lagere verzenddrempel zouden hebben.

Arrived quick en well packed

Arrived quick en well packed

delivery not received yet

I have not yet received my order. The tracing of parcel shows that my parcel is still in the Netherlands as of yesterday.

volgende dag geleverd

物流稍慢,包装很棒!

物品无误,包装合理安全。白象火鸡面看不到保质期。

• 您会推荐我们吗? Yes

Very happy with order All goods exceeded expectations. Packaging on jars was perfect, I look forward to making more orders. Also great turn around as well, whilst ordering dry foods/canned etc online most companies in NL take like 4 day just to acknowledge. I recieved my order like 3 days from initial payment. selection of pickled veg/canned veg is great, priced extremely fair as well.

Zonder melding in de bon gezegd dat product niet afgeleverd wordt

Een product wordt niet afgeleverd, maar er was niet in schriftelijk in de bon gezegd. Klant gaat zelf kijken. Wat jammer met communicatie!

Tevreden!!

Altijd keurig en netjes verzorgd

Super service

Ik ben er tevreden mee!

Prima lekkere producten

Lekkere producten en een snelle levering

Veilig verpakt verzonden

De bestelling wordt altijd zorgvuldig verpakt. Ook de rubriek “nieuw” maakt iedere keer nieuwsgierig.

Great!

Great service. Good delivery service and packaging.

Blijven shoppen!

De goederen zijn goed verpakt en het eten is goedkoop en van goede kwaliteit, ik ben zeer tevreden!

Heel Goed!

Heel tevreden!

online asiatische Levensmiddelen inkopen

Steeds goede ervaring met Amazing Oriental voor asiatische Levensmiddelen. Jammer dat voor Duitsland geen Levering voor verse en diepvries levensmiddelen mogelijk is.

Snelle bezorging en met zorg ingepakt

Snelle bezorging en met zorg ingepakt!

Snel en zorgvuldig bezorgd

prima en netjes verpakt! Op tijd goed bevroren geleverd!

Prima geleverd!

Some missing items

The order I got did not complete. I think maybe you can mention that what items are sold out on the website. Your shipment supplier did not send my parcel to my home address. They dropped the box at a pick-up point without giving any reasons why they did not deliver the box to my address.

Geograaf 13

6921EW Duiven