Malaysia meets the Netherlands

Super ervaring mijn favoriete Maleisisch drankje te hebben in Nederland. Top service en snelle levering!

Perfecte service

Wij doen al jaren boodschappen in Duiven, maar nu met de online service hoeft dat niet meer. We missen wel de spontane inkopen als we naar de winkel gaan.

Zoals gewoonlijk weer top!

Alles weer netjes en zorgvuldig verpakt. Betrouwbaar zoals gewoonlijk!

uitgebreid

veel keuze, betrouwbare winkel

Unstable service - Very very late delivery

3 weeks after I have ordered the packet, I have not received it. The status on the website is shipped, but PostNL status is 'Delivery moment still unknown Shipment expected, but not yet arrived at PostNL'. I have contacted Amazing Oriental after a week of waiting, they promised that they will check with PostNL, no reply so far after another week of waiting. It is not the first time I buy things from them, never have any problem. But when there is a problem, the supporting service is disappointing.

Goed, snel en betrouwbaar

Goede ervaring

ruime keuze en snelle levering. Hopelijk snel opnieuw 'koude' leveringen naar België

After-sales service is erg goed!

In het laatste pakket ontdekte ik dat er twee pakjes mosterdgroente ontbraken. Ik belde de klantenservice om dit te melden. Nadat ik had bevestigd dat het inderdaad ontbrak, heb ik de betaling aan mij terugbetaald. Daarom is de after-sales service erg goed en de verwerking is zeer actueel. Ik zal het blijven betuttelen!

Prima en snelle levering.

Nog niet alle producten geproefd, maar het zal ongetwijfeld lekker zijn.

Prima.

Uitgebreide webshop. Leuk extraatje zijn de vele recepten met handig boodschappenlijstje. Bestelling werd vlot geleverd en was ******proof verpakt.

Perfect!

Snelle levering en de producten in perfecte staat! Top!!

Prima op tijd geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd

De producten zijn zeer goed, verzending is ook zeer snel!

Zoek niet verder: zij hebben zowat alles voor de Oosterse keuken en tegen een aanvaardbare prijs.

Snelle afhandeling van bestelling. Enkele dagen later geleverd in stevige doos. Top.

prima service

Prettig ervaren

Producten die ik besteld had waren netjes en zorgvuldig verpakt maar de volgende keer mogen ze wel iets extra's erbij doen vind ik om klanten tevreden te houden en dat zorgt voor goede zaken

Received rotten vegetables

Very disappointing! You asked customers to pay nearly 9 euros to deliver frozen and fresh food, but one of the vegetables I received is already rotten, brown spots and white hair are clearly visible to anyone. How can you even put this into any delivery!

Excellent

Your product range and prompt handling is excellent

Tevreden

Goed , netjes gekeverd

ok

it's good

Schnelle Lieferung, etwas überteuert

Bestellprozess war einfach, die Lieferung erfolgte sehr schnell. Ware waren adäquat verpackt. Die Warenpreise sind seit der letzten Bestellung (vor ca. einem Jahr) im Schnitt zwischen 10% und 20% gestiegen. Ich würde in Zukunft preisbewusster (nach Preisvergleich) einkaufen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede producten en assortiment

Kwam altijd naar deze toko. nu met de Corona tijd al een jaar niet meer geweest, maar toch gewoon bestellen. Leveren netjes en op de gewenste tijd.

Top snel geleverd

Snel geleverd heel fijn

Voldoet aan mijn verwachtingen

Een snelle levering ondanks de coronatijd, dat is knap!!!

Geograaf 13

6921EW Duiven