Makkelijke site en prima bezorgservice

ik kreeg mijn besteling optijd en veilig

ik was niet thuis maar de inhoud ziet er heel uit.

Goed...

Alleen je moet wel boven €40,00 bestellen in de diepvries afdeling...Als niet veel nodig dan €40,00 is veel. Service was heel goed...Producten echt goed ingepakt...

Heerlijke producten

De producten waren op een woensdag besteld en werden de week erna op donderdagavond geleverd. Maar dit kwam omdat er diepvries producten bij zaten en dit werd vooraf op de website netjes vermeld. De levering met alle juiste producten. Echter wat ons enorm is tegen gevallen is dat de diepvries producten, ondanks zij in een aparte koelbox werden aangeleverd al half ontdooid arriveerde. En daar betaal je dan een toeslag van ruim €9 voor! Ik zou mijn vrienden voor de niet diepvries producten wel aanbevelen, maar bij diepvries producten het bestellen afraden.

Het duurde een paar dagen voordat alles verzonden was, maar de verzending zelf was snel. Alles was compleet en goed ingepakt, ik ben tevreden

Prima producten, tegen een goede prijs en een snelle levering

Goede producten!

Eenvoudig om te bestellen. Snelle levering. Kwaliteitsvolle producten!

Voldoet aan verwachting

Hebben alles wat ik wil.

Snel en volledig

Lekkere producten, sneller geleverd dan aangekondigd. Alles was goed ingepakt.

Good service

Good service

Superb!

Great service! Fast delivery.

Super makkelijk

Alles netjes verpakt top

perfect

Good package,fast delivery.

Verkeerde items ontvangen

Vraag nog maar eens naar mijn ervaring als het opgelost is. Ik heb 80 stuks van de verkeerde noedels ontvangen. Nu verwacht de winkel dat ik het eerst terug stuur voor ik de juiste ontvang. Dit lijkt mij de omgekeerde wereld, aangezien ik niet degene ben die een fout heeft gemaakt.

top service

alles gaat zeer vlug en correct

Altijd weer blij als die doos aankomt

Dit keer was er een artikel dat ontbrak, maar ben daar keurig over gebeld. Alles goed verpakt en snel geleverd in Frankrijk. Daarna kan het feest beginnen van uitpakken en bedenken wanneer ik wat ga eten of gebruiken.

Bestelling gemakkelijk besteld en goed geleverd

Goed en vlug

Weer uitstekend zoals gebruikelijk.

Snelle levering, heerlijke chips en 2 opscheplepels bevallen prima.

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering. Prijs/kwaliteit is goed.

makkelijk en snel

webshop is makkelijk te gebruiken, betaling gaat snel, levering is binnen de vermelde tijd gedaan, goed verpakt ook

Via een vriendje het een en ander bij ons in Frankrijk afgeleverd. Perfect verpakt. Erg blij met de collectie Patak's die jullie in het assortiment hebben!

Ruime keuze en snel gebracht in zuid frankrijk!

Ik heb genoten van de grote keus in Indonésische producten en gerechten.

Zak open

Helaas was 1 zak cheese balls open gegaan

Worst experience ever...

Laatste bestelling was n ramp... In n grote doos werd de bestelling letterlijk erin gegooid... Zware 1 liye, 10 stuks in totaal, gewoon bovenop chips, instant noodles etc... 2 pallen melk gewoon kapot en uitgelopen op alle goederen. Dus n halve dag bezig geweest om alles op te kuisen. Wel geld terug gekregen van de 2 kapotte melk pakken. Maar eigenlijk had ik veel meer moeten weggooien. De chips en instant noodles waren helemaal verkruimeld... Dus eigenlijk niet meer eetbaar

Mooie keuze aan oriëntaalse producten

Opzoek naar een assortiment aan verschillende soepjes ben ik op deze site terecht gekomen. Veel keuze, heel veel keuze. Goed verpakt geleverd.

Geograaf 13

6921EW Duiven