De moeite waard

Producten zijn top alsook de zeer snelle levering. Zeker een aanrader.

Alles zoals verwacht en goed aangekomen

Simpel om te bestellen en snel thuis bezorgd

Goede sortiment

Een breed sortiment tegen aanneem bare prijzen, een uitstekende service met een snelle verzending

Netjes verpakt en vlot bezorgd.

Compleet en snel. Ook glutenvrij

Ruim assortiment, ook voor glutenvrij hebben ze artikelen. Prima afgehandeld.

Zeer goed, ben erg te vreden!

Snelle levering, goede producten.

Snel inlevering en goed ingepakt

Snel inlevering en goed ingepakt.

Uitgebreid gamma, zeer zorgvuldig verpakt en snel verzonden!

Deze webwinkel heeft een uitgebreid gamma aan producten. Ik was aangenaam verrast door de zorgvuldige verpakking van mijn bestelling zodat alles netjes zonder schade aankwam enkele dagen nadat ik het besteld had.

Snel, goed verpakt en kwaliteit

Very good store

Nice price, fast delivery

Stipt, accuraat en hele solide verpakking

zie boven

Snelle strakke levering naar Frankrijk

Uitstekend verpakt en snel in huis. Prijzen van deze producten liggen in Frankrijk, indien überhaupt al voorradig, makkelijk 40 tot 80 procent hoger. Fijn om jullie gevonden te hebben. We zijn groot gebruikers.

Heel goed!

Helemaal top! Ga zo door!

prima snelle levering

Snelle en goede levering

Zoals steeds top

We hebben met verschillende mensen al besteld bij jullie en het is gewoon top! Ook hoe het ingepakt is, vb glas is nog extra ingepakt en de kroepoek bijvoorbeeld zijn nog heel. We moeten ook niet lang wachten op de bestelling en we kunnen alles goed volgen, omdat we overal een mail van krijgen, dus zoals gewoonlijk top

Parfait

Parfait

Fijn dat de levering zo snel is!

Mooi op tijd en goed verzorgd!

amazing. snel. goed en kwaliteit

amazing. snel. goed en kwaliteit

Good service.

Good service, but the website is not yet optimised as a web winkel. The search option is very badly organized and we really had to hunt around to find the things we wanted. If you didn't know the items in advance, could be difficult - patience was required and this should not be the case for e-commerce. It was a nice touch to have the items personally delivered, that was fantastic. Click and collect could be another option. In summary we appreciated that we could order our items during this Corona period, but if you are planning to do more online selling, then you need to make some investment in your online store. Everything arrived in perfect condition!! Overall and satisfactory experience.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Bestelling: snel geleverd en goed verpakt. Produkten: bestelling gedaan zoals gevraagd en produkten van prima kwaliteit. Kunt hier zonder zorg bestellen!

Excellent!

Good customer service & well packaged. Thank you

goede service

snel bezorgd en precies wat ik wilde hebben

Geograaf 13

6921EW Duiven