Bedankt voor de super snelle levering

Bedankt voor de super snelle levering

Zeer snelle en keurige levering!

Fijn bestellen

Goed verpakt, de verzending zou iets sneller mogen

Perfect.

Mooi snel geleverd, voldoet geheel aan de verwachtingen.

Netjes verpakt!

Goede producten, snelle levering

Ik bestel zo af en toe dingen op Amazing Oriental die ik nergens anders kan krijgen. Ze hebben een goed aanbod, goede prijzen en de levering is ook redelijk snel, sneller dan ik had verwacht ook!

Snel en kwaliteitsvol

Een van de producten die ik besteld had was buiten stock, maar ter vervanging werd een ander merk van betere kwaliteit opgestuurd! Ook zeer snelle verzending en goeie customer service. Zeker aanbevolen!

Steeds perfecte service

Als we bestellen hebben we tot heden steeds alles perfect ontvangen. Dank voor alle service

Snelle bezorging. Goed verpakt.

Snelle levering,en precies wat ik moest hebben.TOP

Zoals altijd goed!

Tot op heden niet teleurgesteld bij bestellen en bezorgen, prima kwaliteit en goede produkten.

Perfect!

It’s so easy to order from the website. I usually order instant noodles from here and I love having so many options!

Alles Bestens.

So funktioniert guter Handel.

Supper vlug geleverd

Alles supper lekker, Mooi geleverd alles mooi verpakt . Aanrader

Beroerde verpakking

De bestelling was snel in huis. Helaas niet tevreden over verpakking. De 2 pakken ongebakken cassave crackers waren voor 3/4 als kruimels aangekomen. Het doosje waarin mijn bestellingen zaten was eigenlijk te klein. Met als gevolg dat bubbeltjes plastic ter bescherming, maar aan 1 kant zat en net niet aan de kant van de crackers!

Geweldig zoals altijd

Ik ben blij met mijn bestelling!!!

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Volr ieder wel wat wils!

Schnell und preiswert geliefert

Leider ist die Internetseite nicht auf Deutsch, sonst hätten wir sicher noch mehr bestellt. Aber gute Auswahl, schneller und günstiger Versand. Wir können den Shop empfehlen.

Perfect!

Zo blij altijd met de spullen, zooooo lekker

Vriendelijke service

Netjes ingepakt en netjes optijd

Alles netjes en snel geleverd

Alles toegekomen

Duurde redelijk lang voor nederland belgie (Ong 1 week) maar alles kwam mooi ingepakt toe en alles was er. En het is nog lekker ook!

Ik ben erg tevreden van jullie aanbod alsook van de levering. Enkel spijtig dat jullie geen diepvries producten leveren in België ...

Helft van de bestelling was verkeerd geleverd

De distributie had een fout gemaakt, ik kreeg 12 verkeerde blikjes toegestuurd. Bij de Oriental in Ypenburg heb ik de blikjes geruild

Geograaf 13

6921EW Duiven