Perfecte afhandeling

goed communicatie

Goede producten tegen een eerlijke prijs

Enorm assortiment, dus heel tevreden met de keuze. Kwaliteit en prijs zijn in eerlijke, goed verhouding. Verzending was vlot geregeld en de glazen potjes en flesjes waren goed beschermd tegen evt. beschadiging. Uiterst tevreden! Bestel zeker weer.

Zeer leuke producten en snel geleverd!

Mijn eerste bestelling geplaatst, zeer blij met de producten en verschoten van de snelle levering!

Zeer tevreden met de artikelen.

Alles prima verlopen.

Cheap goods and fast delivery

Very good

Perfect geregeld.

Bestelling kwam heel snel binnen en was perfect verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Gewoon top!!!

Fijn om online te kunnen shoppen, als er geen toko in de buurt is. Altijd bericht wanneer er iets toch niet op voorraad is. Snel je geld terug.

Alles klopte

Alles in goede orde ontvangen. Niks op aan te merken. Goede producten voor een correcte prijs. Zeker aan te raden.

Super service!

The fire noodles zijn super lekker samen met Rice cakes. Goed op tijd niks te klagen

Postief

Super service. Opgebeld mbt ontbrekend product. Snelle levering

Heel positief ervaring

Mijn bestelling was snel geleverd en alles was heel goed en stevig verpakt. Heel netjes gedaan en goed bij mij aangekomen. Ik heb heel veel besteld en ook wat zwaar items en alles was gewoon goed bezorgd vanwege de goede verpakking.

Uitstekende vriezer producten thuisbezorgd

Uitstekende vriezer producten thuisbezorgd. Alles in perfecte staat. Smullen van dimsummm thuis

Altijd perfect en snel geleverd!

Perfect en snel geleverd!!

Goede ingrediënten en tijdig bezorgd

Goede ingrediënten en tijdig bezorgd

snel en goed

Snel maar helaas waren de rempejeks en de empings een beetje te veel vermorzeld.

Goed, wel wat lange wachttijd alvorens bezorging. Verse bokchoi bruine stengels, was niet 100% vers.

Alles was goed ingepakt

Ik ben blij dat deze mogelijkheid bestaat.

Makkelijk te bestellen en snel en goed geleverd

Tevreden!

Mooi assortiment, eerlijke prijzen, snelle levering

Prima ervaring, goede prijzen en service

Mijn ervaring met amazing oriental webshop was een goed. Prima prijzen en ook snel geleverd. De volgende keer als ik iets van de toko moet hebben weer ik waar ik moet zijn.

Top als altijd

Goed verpakt . Met zorg geleverd

Ruime keuze netjes verpakt en op gestuurd

Geograaf 13

6921EW Duiven