Fijn om producten te kunnen kopen die in de supermarkt niet te kopen zijn, en snel en veilig geleverd worden

Alles wat ik nodig had was op voorraad en de volgende dag had ik het in huis!

Zeer tevreden en snelle levering

Mijn bestelling was niet helemaal voorradig werd netjes gebeld en ze gaven me een een goede keuze als vervangend product

Handig en snelle levering

Een welkome service in deze pandemie.

Zufrieden

Everything is okay, except for the packaging of the Umeboshi. Some of the packaging was quite crushed. This is amazing, since there are containers a 12 units. Why this was loosely packed and delivered is incomprehensible.

Capaciteitsmarkering komt niet overeen

Ik bestelde in totaal 25 blikken maltose per fles met een inhoud van 400 gram, maar leverde in totaal 20 flesjes maltose per fles van 500 gram af. Ik voel me erg slecht.

Alles leverbaar, snelle levering

Alles leverbaar, snelle levering

helemaal goed

Snelle levering, goed assortiment, goede communicatie

Super tevreden

Het was mijn eerste keer bestelling via online oriental zeer tevreden en optijd bezorgd. Super!

snel bezorgd

goede snelle levering, ben tevreden

Een top service ik ga vaker bestellen

Alles kom goed en netjes aan. En zeker vlugger dan verwacht.

Snel, netjes verpakt.

Gemeld werddoor jullie 4 dagen. Het was er de volgende dag al.

Snel ,betrouwbaar

Ik heb heel snel me bestelling ontvangen, heel goed, ik bestel weer de eerst volgende keer bij jullie

Goede levering, producten waren vers en correct.

Snelle bezorging echt een aanrader.

Bestelling eerder dan verwacht binnen. Kwaliteit van de producten is meer dan prima. Prijs redelijk en je hoeft er de deur niet voor uit, gezien de dichtstbijzijnde Oriëntal voor mij in Beverwijk zit.

Prima producten en levering volgens afspraak.

Tweede keer online besteld en blijf dat in de toekomst ook zeker doen.

Topper!

Veel keus,goede producten en snelle levering! Ook de website is duidelijk dus voor mij is dit een topper!

Producten snel en netjes bezorgd

Het was mijn eerste keer online bestellen bij Oriental en ik moet zeggen dat het me goed is bevallen. Ik heb geen diepvriesproducten besteld. De producten zijn netjes en compleet bezorgd en de levertijd was 3 dagen. Ik ga zeker vaker online bestellen.

Prima werk. Uitstekende levering.

Besteld en vrij snel geleverd.

delivery was delayed but i was notified!

good service and great products

Het had een brievenbuspakje kunnen zijn.

Een pakje specerijen van 125 gram had makkelijk via de brievenbus kunnen worden bezorgd. Tijd en levering waren in orde. Om deze reden zijn de kosten extreem hoog en zal ik het niet aanbevelen. Ik kom wel weer naar de winkel. Met vriendelijke groet.

Als het net zo gaat als de vorige keer is het prima

Prima gedaan

Zoveelste keer dat we online bestellen en zoals verwacht, nog steeds dezelfde goede service

Geograaf 13

6921EW Duiven