一直在这家买

产品很齐全(零食和酱料都很多),发货快,网页也很方便使用

Snel geleverd en goede service

Goed en snelle levering

Goede producten en veel keuze.

Top!!

Ruim assortiment, snelle bezorging.

Very quick. Package perfect.

Very quick. Package perfect

Hele goede en snelle service!

top

snel.correct. alleen vind ik verzendkosten in verhouding extreem hoog.

Breed assortiment. Levering mag sneller.

Als de levering sneller zou zijn (3 dagen) was het 5 sterren. Voor de rest breed assortiment met goede producten, goede prijs en netjes verpakt.

Perfect!

Duidelijke site, snelle verzending

Altijd kwaliteit

Goede ervaring. Vers is vers.

Tevreden, personeel is vriendelijk zoals altijd.

uitstekend

Snel bezorgd, goed verpakt, bestelling deed er 5 dagen over, werd bezorgd inPortugal, wij waren aangenaam verrast, wonen hier nu 12 jaar en zelden zo'n goede service gehad.

Fantastic

Snel, eenvoudig.

Hele goeie webshop

Hele goeie webshop ze hebben allerlei producten en de bezorging was ook heel snel.

tevreden

Snel geleverd!

Snel en goed verpakt

Altijd goed en altijd een oplossing voorhanden

Indien ik iets bestel en aangeef dat ik helaas qua afleveringstijd krap zit wordt alles super snel geleverd en ik bestel al jaren bij jullie. Ik ben super tevreden.

Precies geleverd wat ik besteld had

Zeer tevreden met mijn eerste keer een on line bestelling. Ik kreeg mijn favoriete producten gewoon lekker thuis geleverd. Dit ga ik vaker doen.

Prima, niet alleen een groot assortiment maar ook goede service

dus: Prima, niet alleen een groot assortiment maar ook goede service. Want toen ik een keer per ongeluk dubbel besteld had (dat kan gebeuren als je voor het eerst hier binnen bent want dat stuk administratie zit een beetje ingewikkeld in elkaar), toen werd er op mijn signaal snel en goed actie ondernomen. Chapeau, dat kan je van een aantal gerenommeerde webshops niet zeggen. Dat stukje persoonlijke zorg is en blijft dus onwijs belangrijk. Ik ben bereid daarvoor te betalen.

Prima zoals altijd

Snelle levering, veel eerder dan gedacht zelfs.

Schnelle Lieferung

Werde wieder bestellen

Goed en snel geleverd

Goed duidelijk en snel geleverd

Geograaf 13

6921EW Duiven