TRES BIEN

TRES BIEN!

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Goed service

Ik ben nog steeds tevreden met hen

Een snelle afhandeling van de bestelling met hoogwaardige producten

goede levereing ne lekker eten.

Voor herhaling vatbaar

De webshop heeft een uitgebreid assortiment en ik kon precies vinden wat ik nodig had. De productinformatie is niet erg uitgebreid, dus heb een paar gokjes gedaan om uit te proberen of het wat is. Als je precies weet wat je nodig hebt is het geen enkel probleem. De artikelen zijn ook scherp geprijst in vergelijking met andere webshops. De bestelde producten waren goed verpakt en zijn daardoor ook netjes aangekomen. Amazing Oriental heeft zeer snel verzonden (ookal stond op de site aangegeven dat het 8 a 10 werkdagen kon duren) en de verzending met postnl was perfect, in 2 dagen thuis geleverd. Ik bestel hier in de toekomst zeker vaker!

Opnieuw een fijne ervaring

Bestellen is eenvoudig en goederen van prima kwaliteit. Volgende keer weer

Perfect!

Mijn pakket kwam snel binnen en alles was zeer goed verpakt, ik ben er heel blij mee.

Klantgericht!;)

Enthousiast & klantgericht!

Snel en correct.

Snelle en goede levering

Netjes ingepakt en verzorgt.

Top en snel

Super service

Heel vriendelijk en snel contact. Levering ook heel snel ontvangen. Hier bestel ik nog :)

fantastisch

Ontzettend snelle levering, alle artikelen waren uitstekend verpakt, zelfs de breekbare bordjes. Hele goede service!

Goed assortiment, snelle levering en geweldige service!

Er stond op de website dat de levering 8-10 werkdagen kon duren, maar ik kreeg mijn pakket al in minder dan een week. Een van de artikelen welke ik had besteld hadden ze helaas niet meer op voorraad dus ik werd gebeld door de klantenservice welke mij hierover heeft geïnformeerd. De klantenservice medewerker was ook super vriendelijk. Ik zal zeker vaker bestellingen plaatsen bij Amazing Oriental en raad het iedereen aan.

heerlijk

altijd goed

Makkelijk en snel

Uitstekende service. Alle breekbare producten netjes ingepakt. Levering duurt gelukkig niet 8 tot 10 werkdagen. Vrijdag ochtend besteld. Zaterdag al bezorgd.

Er ontbrak een item bij de bestelling. Na een vriendelijk telefoongesprek kreeg ik een dag later al het bedrag van het missende item teruggestort op mijn rekening. Heel prettige service.

Ik heb mijn bestelling op 11 maart geplaatst en vandaag ontvangen in Tsjechië. Alles heel netjes en keurig verpakt. De communicatie met de verkoper is geweldig. Deze winkel is echt een aanrader. KEEP IT UP!!!

Zeker een aanvulling voor de culinaire hoogstandjes!

Als je op de hoogte wil blijven wat er speelt in de wereldkeuken, dan ben je bij Oriental zeker van je zaak.

Fast shipping

Amazing Oriental always communicate if there is something that become unavailable after an order is placed. They refund very fast as well. Shipping is always fast.

Geod, snel

veel producten en de levering is snel

Bestelling op tijd bezorgd, goed hoor!

Heeeeel betrouwbaar service, mooi!

Fijn, snelle Service!

Geograaf 13