Fijne spullen, groot assortiment

Website is prettig. Assortiment is ruim. Bestelling probleemloos afgeleverd.

Amazing!(oriental)

Nette opvolging van de bestelling. Bellen netjes als ietsbuit voorraad is voor een vervanging.

Voortreffelijk

Snelle levering; ook naar Duitsland ondanks Corona pandemie!!

Quick delivery

Everything arrived on time and quickly. It's not crazy expensive, either, so that's always a plus! :)

Goed assortiment, snelle levering

Goed assortiment, snelle levering en goed ingepakt.

top

ben blij van..

Gewoon goed

Makkelijk om te bestellen, alles overzichtelijk per categorie. Vlotte bestelling, dus geen klachten!

De verzending gaat zo snel. Zo blij. Ik bestelde in de morgen en had mijn producten de volgende middag binnen. Dankjewel Oriental

allemaal goed, dank je

De webshop was redelijk maar met fout(en)!

Toen ik het aantal artikelen wilde gaan corrigeren met min-teken, ging ie juist optellen! Ik kon niet met min corrigeren! Toen wou ik bijna opgeven, zag ook niet heel snel de prullenbak om het betreffende artikel te verwijderen, na een tijdje zoeken had ik het pas gevonden. Voordat ik vrienden de webshop ga aanbevelen moeten deze desastreuze fouten gecorrigeerd zijn!

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, hervorragend verpackt.

Prima kwaliteit producten zeer goede klantenservice

Uitgebreide keuze supersnelle levering hoop dat het zo blijft

Heel goed !!

Besteld en snel geleverd. Producten zijn erg lekker zoals altijd.

Uitstekend!

De bezorging is heel erg snel! De dingen zijn uitstekend! Ik raad het aan!

SUPER

Gute Qualität, freundlicher Service, sehr schnelle Lieferung !TOP !!!

inpakken, overzending en informatie zijn juist.

Snel geleverd en precies als aangegeven.

Bedrijf levert snel en heeft een zeer ruime keus aan artikelen.

Goed verpakt en vlotte levering, voor herhaling vatbaar

First Buy but definetly not the last.

Delivery Time and packaging was exceptional.

altijd betrouwbaar, altijd correct, altijd hulpvaardig....

uitstekend aanbod, keurige afhandeling van de bestelling. vroeger kwam ik in de winkel in den Haag, nu woon ik in een dorpje, maar kan nog steeds alles bestellen wat ik wil.

Sneller bezorgd dan verwacht, mooie producten

Fijn om mijn producten zo snel in huis te hebben. Altijd een groot assortiment en het meeste van wat ik nodig heb, kan ik bij jullie vinden. Bedankt weer!

Correct en snel

Zie hoger

Bestelling van krooepoek komt beschadigd aan, beterschap beloofd!

Amazing oriental heeft een goed assortiment kroepoek. Ik heb met name de lange krupuk udang besteld, om daarmee lange plakken te kunnen bakken. Maar het merendeel van de krupuk is gebroken aangekomen, zelfs een potje Seroendeng is kapot gegaan tijdens het transport. De doos zelf is stevig, ook een pot sambal was heel goed verpakt, maar je moet de krupuk wel beter verpakken tegen schudden omdat ze makkelijk breekt. Mijn advies: bundel de kroepoek bij elkaar en doe de bubbelfolie eromheen, of los in een klein doosje verpakken (andere webshops doen dat ook). Amazing oriental heeft het probleem opgelost door een deel van het aankoopbedrag (de waarde van de artikelen die gebroken aankwamen) te vergoeden, kijk dat is nu een goede service!! Ik zal zeker weer een nieuwe bestelling plaatsen, en hoop dat alles dan heel aankomt.

Ruime keuze en snelle levering

Voor de eerste maal besteld en zeer tevreden. TOP

Geograaf 13

6921EW Duiven