Netjes geleverd en gekoeld was gekoeld.

toppie!

gemakkelijk en fijn Alleen had ik gehoopt dat ik voor een kleiner bedrag groente en diepvries producten kon bestellen.

Supergoede service

Deze keer was er iets niet goed gegaan met het inpakken van mijn bestelling. Aantal dingen ontbraken en er zaten een aantal producten bij die ik niet besteld had. Supernetjes opgelost en producten ook snel nageleverd. TOPSERVICE!!

Goede artikelen, correct en netjes ingepakt en op tijd verzending

geweldig

Snelle levering en keurig verpakt,

Uitstekende service

Top service!

Amazing!

Overzichtelijke site, ruim aanbod en perfecte levering. Heel tevreden!

Meestel kocht ik mijn product in de winkel maar het was niet meer mogelijk om het in de winkel te krijgen. Dit is echt een goed alternatief voor mij in de teokomst op basis van de goede service.

Antwoorden niet op klachtenmail

Ik heb een grote order aan kant en klare Noodles gedaan, een lang houdbaar produkt voor in de voorraadkast. Bij ontvangst bleek dat deze noodles nog slechts 2 maanden houdbaar waren. Na telefonisch contact kreeg ik het advies om foto's te maken en deze door te mailen. Na dit gedaan te hebben en mijn klacht te hebben toegelicht heb ik niks meer vernomen.

Uitstekend en snel

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Snelle levering prima

De website is duidelijk, makkelijk te bestellen. De Aziatische wereld stelt zich open door de grote hoeveelheid producten. De artikelen waren stevig verpakt zodat onderweg geen schade is ontstaan. Een adres om te onthouden.

Mijn ervaring

It was very good service, I like it.

Prima webshop.

Veel verschillende soorten instantnoedels, en daar kom ik voor. Ze werden na vier dagen bezorgd, wat ik prima vind.

Goed op tijd

Heb verschillende dingen besteld alleen geen glazen potten. wel blikken, meel-, bami producten etc. Helaas waren de blikken niet goed verpakt waardoor het alle gedeukt aankwamen. Dit gereclameerd en meteen excuus aangeboden en tevens ook een cadeaubon gekregen ter compensatie.

Jammer dat je tussentijds geen update krijg in het verleden kreeg je de zelfde week de boodschappen. En nu doet post.nl het .zijn niet zo vriendelijk als uw eigen bezorgservice...

Geweldig en snel

Duidelijk, snel en makelijk Ik ga dus vaker noedels halen hier Ze geven de info snel en het is duidelijk, niet te duur, de bestelling kwam binnen een paar dagen dus ook de bezorging was snel

Prima, duidelijk en netjes.

De site geeft duidelijk aan wanneer het afgeleverd wordt. De bezorger heeft ons het pakket netjes overhandigd. De inhoud was netjes in twee tasjes (diepvries) en een doos (droge artikelen) ingepakt. Alle items waren heel en droog. Ik ben erg tevreden.

Geweldig!

Amazing Oriental het was weer Top hoor! Ik maak niet graag reclame maar loop nu overal met mijn Oriental tas. Want iedereen mag weten dat ik tevreden en blij ben met jullie. En jullie hebben steeds meer wat lekker is.

Fast service

Good packing

Snelle levering en keurig en gied ingepakt! Heel tevreden

Gratis verzending als u gekoelde goederen en algemene goederen koopt boven de 50

Het enige nadeel is dat gewone goederen 39 euro gratis verzending kopen, terwijl diepvriesproducten die voor 39 euro worden gekocht extra portokosten vereisen. Daarom vind ik dat er soms te weinig soorten te koop zijn, omdat de gekoelde items 10 euro moeten betalen voor de verzendkosten, wat een beetje duur aanvoelt. Ik stel voor dat de hoeveelheid gekoelde goederen en gewone aankopen gratis kunnen worden verzonden, dus we zullen ze vaker op de website kopen

aaaaaaaaa

aaaaaaaaa