付完钱耐心等了一个多月,货没收到

200047963 天天都在家办公,系统显示物流送货没人收简直是莫名其妙,等了一个多月还是没收到货,退回去了,还好没有订冷冻食品,否则一箱东西都会坏掉。请联系安排尽快重发

• 您会推荐我们吗? No

Snel en goed verpakt

Snel en goed verpakt

ZEER GOED

SNELLE LEVERING EN GRATIS LEVERING DAT KOM NIET VAAK VOOR NORMAAL VERPLICHTING OM VOOR EEN BEPAALD BEDRAG TE BESTELLEN TOPPIE

Goede service.

Bestelling was er in minder dan de helft van de aangegeven tijd.

Prima producten snelle levering

Fijne zaak altijd goede producten

Bestelgemak maar niet dezelfde collectie als in de winkel

Bestellen is gemakkelijk en de bezorging en verpakking prima. De reeks artikelen is echter niet dezelfde als in de fysieke winkel. Sommige dingen verschillen ook tussen jullie winkels. Dus de site is goed voor de meeste doorgaande producten, maar bezoek aan de echte winkel is toch nog steeds noodzakelijk.

veel goed

Vorige keer waren allemaal goed gekomen.

Mijn rempeyek is kapot want is niet goed bescherming verpakking.

Amazing

Super snel!

SNEL

Snel bezorgd en alles aanwezig.Gemakkelijk dus.

IMPECCABLE

Merci beaucoup. C’etait parfait.

Zeer tevreden.

Normaal gaan we naar de winkel zelf, maar nu voor het eerst online besteld. het gemakt dient de mens. De bestelde producten waren goed verpakt, ook de glazen flesje voorzien van een extra bescherming. Ook de houdbaarheid datum is zeer ruim. Dit smaakt (woord spelling :) ) naar meer. Tot de volgende bestelling.

Alles in huis ,supersnel . zeer grote keus

Erg goed!

Als vanouds een snelle levering. En weer goed verpakt tegen breuk e.d.

erg goed

mijn eerste bestelling gedaan vanuit Spanje. Snel geleverd exact volgens bestelling. Voor herhaling vatbaar

Prettige ervaring

Heel Goed!

Snel geleverd, zeer tevreden.

Snelle levering!

Bestelde artikelen snel geleverd. 1 puntje wat beter zou kunnen, is losse lontong rijstzakjes bundelen. Nu had ik een aantal kapotte zakjes en de rijst lag overal in de doos. En in huis tijdens uitpakken.

terrible experience

I live in Amsterdam i order in 22 Frozen Food I Still don't receive that I'm Waiting I call them They Don't respond It's 25 today and thay Tell Me Tomorrow 26 they will deliver I Don't Know You When It's True deze posten Deliver today deze website is terrible For ordering The Food Please Don't Trust this website to order Anything It's Very Bad you waste money andyour time It's better to order Albert Heijn or Jumbo

Goede prijs, snelle levering

Uitgebreid assortiment.

Fijn productaanbod

Het is fijn dat dit bedrijf zo veel keuze heeft voor wat betreft Aziatische producten. Helaas is niet voor alle producten de ingredienten declaratie op de website beschikbaar. Lastig als je net als ik bepaalde allergenen niet verdraagt.

Heel tevreden

Bestelling is snel verstuurd en op tijd geleverd.

Lieferung vollständig und schnell

Bestellung wurde geteilt. Dadurch vermutet, dass nicht alles in der Lieferung enthalten. Dadurch Kontakt mit Kundenservice. Dieser hat sehr schnell reagiert und die Teilung der Lieferung erklärt. Einen Tag später kam Dan auch die 2. Lieferung. Wirklich sehr guter Service. Sehr zu empfehlen. Vielen Dank

Many products are almost expired

The delivery took 10 days, but it's fine. It's really disappointing that many products are close to expiry. For example, a whole bag of YON HO soybean powder is going to be expired in 10 days. Not a good shopping experience overall.

Snel geleverd en goede producten

Geograaf 13

6921EW Duiven