Geweldige service en zeer goede producten

De volgende keer bestel ik weer hier. Goed bedrijf, aanrader

Snel en zonder gedoe

Niks op aan te merken! Gewoon doen wat gedaan moet worden

Het was op tijd en netjes

Alleen ik kon niet goed schatten hoe groot het was bij aankomst merkte ik dat het veelste klein was op de foto lijkt het groter

Een succesvolle ervaring en moedig het aan om keer op keer te herhalen .

Goed geleverd, beetje prijzig af en toe (bij bestellen) maar zeker waard!

Very easy

I love the variety of products

Prima product, snel geleverd

Ik ben zeer tevreden met het product, op de verpakking heb ik de volgende feedback: hier zat erg veel plastic in, gebruikt plakband was ook plastic. Er zijn zeer goede papieren alternatieven. Dit zou beter passen bij het natuurlijke karakter van de producten die geleverd worden.

Great service

Great assortment and service.

erg tevreden.

ontzettend veel keuze. prettig geprijsd.

Eerder aangekomen dan volgens verwachte bezorgdatum

Gewoon goed.

excellent

zeer goed services, snel en vriendelijk

gute Auswahl ... schnelle Lieferung

Für meinen Geschmack ist die Auswahl gut und die Lieferungen erfolgten bisher immer zügig. Ich hatte bisher keinen Grund zur Beschwer.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede kwaliteit

Geachte Lezer, Wat ik heel erg jammer vond is dat ik ook nog een persoonlijke vraag had gesteld en daar helemaal geen antwoord op heb gekregen ? Ook zou het fijn zijn als er mss nog een groet/bedankje bij zou zitten nav de gedane aankoop. mvg en een lach Angelina de Graaf

Snelle levering en alles goed verpakt. Artikel niet op voorraad dan krijg je een tip voor een vervangend artikel

Snelle levering en goede verpakking

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling deed bij dit bedrijf. Prima service en de levering was goed te volgen. De producten zijn mij reeds lang bekend. Ik raad dit bedrijf aan.

Geweldige producten

Lekker veel producten en ook en ook super snel geleverd!!

goedeprijs en levering

Snel gelevered en een goedeprijs top !

Bestelling makkelijk geplaatst en correct geleverd

De webshop is erg fijn, zeker nu met de gesloten grenzen kan ik toch m'n Aziatische boodschappen hier doen (normaal ga ik hiervoor naar Eindhoven). Levering is goed gegaan en alles wat heel netjes ingepakt. Webshop kan ergens iets meer werk gebruiken m.b.t. "gerelateerde" producten. Sommige zoektermen werken niet lekker, terwijl het wel heel logisch is voor het product wat ik nodig heb. Maar na even googlen vond ik meestal wel alternatieve benamingen die dan wel weer te vinden zijn.

Goede service en producten!

Erg groot assortiment, als ze iets niet kunnen leveren wordt je gebeld voor een vervangend product. Top service!

De levering was sneller dan ik dacht alles netjes ingepakt,voor herhaling zeker vatbaar.

Perfect!

Geen minpuntje ontdekt.

De bestelling werd op tijd en correct afgeleverd. Alle producten die door mij besteld zijn heb ik ontvangen. Mijn hartelijke dank!

Super, alles goed verpakt en snel geleverd.

Super, producten goed verpakt en snel geleverd.

top winkel

veel keuze en snel en netjes ingeleverd.

Geograaf 13

6921EW Duiven