Overall is good

Overall is good, all packed well, except some items are almost expired, only a couple of months left, hope that will be improved, if there is only a couple months before expire, it should be told when purchasing.

Top ingepakt

Alle artikel waren zorgvuldig ingepakt en zelfs alle glazen potten in extra bescherming. Chapeau!

Geweldig assortiment

Ben super blij dat ze Japanse golden curry verkopen. Kan het nergens anders vinden. Heb vaker besteld en hiervoor ook de winkel bezocht, altijd een positieve ervaring.

Alles verliep vlot

Sneller dan verwacht, goed ingepakt!

Op de site stond dat het 10 dagen zou duren, echter kwam het pakketje na 2 dagen al! Snelle levering! Toen ik het pakje kreeg was hij erg zorgvuldig ingepakt, heel mooi!

Gemakkelijk online te bestellen en zeer snelle en correcte levering in twee werkdagen.

Bestellen en binnen een week in Spanje

snelle en correcte levering

uitstekend

Vlotte levering, perfect verpakt!

Verder niets aan toe te voegen.

niet alles ontvangen lange levertijd

niet alles ontvangen lange levertijd

geweldig bedrijf

Goede service, snelle levering, zeer goede kwaliteit producten

老顾客了!会一直支持。

发货很快,包装很好!赞

• 您会推荐我们吗? Yes

Prima, ga zo door.

De bestelling was prima verzorgd en ondanks de corona snel afgeleverd.

Het proces is eenvoudig

De pakket is snel ontvangen, zelf in deze drukke periode.

Super communication, fast delivery and wel packaged

Alles was prima behalve van de belasting informatie. De prijzen is niet incl belasting.

Verpakt

Met zorg ingepakt en alles is, behalve de kroepoek, heel aangekomen.

Snelle levering, altijd alles correct geleverd

Top geregeld

snelle en goede service

Alles zat goed ingepakt, was compleet, heerlijke producten. Gebruik website was makkelijk en overzichtelijk.

Quick delivery and delicious chili nuts

Easy to order, quick delivery and delicious nuts.

Vlug en correct

Voor herhaling vatbaar

super tevreden

lekker makkelijk, tamelijk rap geleverd

Super snel geleverd

Groot assortiment, bestelling werd super snel geleverd. Breekbare producten waren netjes ingepakt.

Prima, zoals altijd!

Ben een zeer tevreden klant. Nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen. Prima service! En snelle bezorging. Mijn complimenten.

Goed ingepakt en snel

Geograaf 13