overtroffen verwachting.

Perfect verpakt, snel bezorgd (ondanks vermelding dat het óók wel een tot twee weken kan duren), normale prijzen en verrassend en groot assortiment.

Fijne winkel voor ons.

Online besteld erg fijn om het nu thuis bezorgt te krijgen chapeau.

Heel tevreden!

Meestal op voorraad, goede en vriendelijke service, snelle verzending. Keep up the good spirit.

Goed verzorgt!

Ik kwam al bij jullie in de winkel en kwam dan met de trein en nu dan via de post, wat goed verzorgt en het was er snel. Dank jullie wel hoor voor de goede diensten en veel plezier in jullie werk toegewenst!

Steeds snel en vlekkeloos geleverd!

Ook moeilijk te verkrijgen en originele oosterse producten zijn bij jullie makkelijk te vinden.

Levering conform afspraak en product is goed verpakt.

Werkelijk geweldig!!!!!!

Had op 2 februari een bestelling gedaan en deze is op 19 februari bij ons in Spanje afgeleverd. Gezien de vreselijke weersomstandigheden in Nederland, alle begrip voor de vertraging. Telefonisch contact gehad (Vanity) en zij zou het uitzoeken. Direct terugkoppeling gehad, klasse. Nu over de bestelling: voor ons zeker de moeite waard om opnieuw te bestellen. De verpakking etc werkelijk fantastisch. Alle producten geleverd volgens mijn bestelbon. In één woord klasse tot gauw. Succes, zal de Oriental aanbevelen!!!!!!!! Met vriendelijke groet, Anita Boom

Super !

Service impeccable et livraison rapide , même en Belgique ! S’il manque un produit , vous êtes automatiquement remboursé et rapidement. Très large choix de produits. Onberispelijke service en snelle levering, ook in België! Als er een product ontbreekt, wordt u automatisch en snel vergoed. Zeer ruime keuze aan producten.

prima met teleurstelling

Wij kregen alle goederen geleverd doch er was een flesje chinese kookwijn stuk gegaan in de verpakking,

Het duurde helaas te lang voordat paketje binnen was, dagen

Versturen door jullie duurde lang

Bestelling steeds zonder problemen ontvangen.

Reeds vele bestellingen gedaan en steeds goed verlopen.

Uitstekend!

Ondanks het slechte weer, toch snelle levering ook mede dank zij PostNL

Snelle bezorging, ruim assortiment

Site is netjes, veel keuze. Ik had m'n spullen snel binnen. Goed verpakt ook, al was de doos wel erg groot waardoor er veel verpakkingsmateriaal nodig was. 8/10 zou opnieuw bestellen.

Volgende keer weer!

Makkelijke site duidelijk en overzichtelijk. Keurig verstuurd en track en tracé code gekregen.

Snel en goed

Snelle levering en alles keurig ingepakt.

Goede producten great service.

Makkelijk te gebruiken website, overzichtelijk. Duidelijke communicatie, zelfs ten tijde van Corona. Producten uitstekend verpakt.

Redelijk vlot geleverd, goed stevig verpakt

Eerste keer dat ik bij Amazing Oriental online shop. Normaal altijd in de winkel. Ik ben tevreden. De bestelling werd redelijk vlot geleverd. Binnen 2 werkdagen als ik het me goed herinner. De producten zijn zoals ik gewend ben, goed!

Tevreden over de levering. Ik ben ook nog even gebeld door ze over de bestelling omdat ze niet alles konden leveren. Dit was heel netjes afgehandeld. Een product is omgezet naar een verglijkbare (andere smaak) en een andere was afgezegd. Maar dit was allemaal in overleg. Overal erg netjes en een goede levering.

Levering was rap.

RUIME keuze en aardige snelle levering. Mijn go-to Aziatische (web)shop.

Ruim voldoende keuze.

Nieuwe ideeën voor het Chinees nieuwjaar opgedaan.

Super service.

Verpakking is top en de diepvriesproducten zijn keigoed bevroren.

Klantvriendelijk

Als ik even niet weet welke misi ik voor gebak kan gebruiken, stuur ik een mailtje. De volgende dag al antwoord. Prima service, als altijd......

Ik ben tevreden met over de service

Tevreden over de levering en de verpakking

Groot gevarieerd assortiment,redelijke prijzen,goed verpakt en netjes bezorgd

Geograaf 13

6921EW Duiven