Producten op tijd bezorgt en groot assortiment zeer tevreden

Bestelling geplaatst voor alle collega's. Diverse artikelen. Verzocht om snel te sturen vanwege CNY bijeenkomst. Van een van de artikelen was onvoldoende voorraad. Dus vraag van Oriental was of tekort mocht worden aangevuld met een andere smaak zodat ze toch snel konden leveren. Dit kon uiteraard. Algemene indruk: denken mee, lossen zaken op, leveren ruim op tijd. Volgende keer kiezen wij wederom voor Amazing Oriental.

Gewoon top

Snel verzonden, nette prijzen. De beschrijvingen op de website mogen nog wel iets duidelijker, niet iedereen begrijpt het chinees wat op de verpakkingen staat ;)

Perfecte levering

Snelle en volledige levering.

Goed en snel

Alles is super goed en snel geregeld. Alle producten zijn goed en veilig gepakt.

Produkten goed verpakt

Produkten waren goed verpakt, goed op de hoogte gehouden wanneer bestelling plaats vond

Prima afgehandeld.

Na 5 dgn bezorgd, sneller dan op website stond (corona zou kunnen vertragen).

Ondanks corona een vlotte levering

Snelle en goede levering

Het product is precies zo als afgebeeld en beschreven. En een snelle levering

geen pakket ontvangen

Nog altijd niet mijn bestelling krijgen !!!

Grote keus, prima levering

Gute Erfahrung!

Leider kann ich die Niederländische Sprache nicht und verstehe nur ein wenig. Ich kann nur sagen, dass ich mit der Abwicklung meiner Bestellung sehr zufrieden bin und ich sehr wahrscheinlich wieder bestellen werde. Danke!

Ik krijg al een enquête terwijl pakket er nog niet is.

Ik ben nog in afwachting van het pakket. Vind het erg lang duren allemaal.

Goede service als altijd

Weer dik tevreden!

Niet alle artikelen zijn te vinden op de site

Artikelen zoals atjar tjampour en nasi goreng (boemboe) van Kraanvogel. Ook sommige artikelen zijn een lange tijd niet leverbaar of in voorraad, zoals pot stemgember en een wok met steel.

Alles verlopen zoals het hoort, heel tevreden met mijn aankoop en hoe secuur alles wordt verpakt. Jammer dat in België (nog???) geen mogelijkheid is tot verzending van diepvries- en verse producten, maar het zeer ruime aanbod zorgt sowieso voor eindeloos kookplezier.

Geweldig!!

Ontzettend leuke service en leuk contact! Zeker voor herhaling vatbaar!

Het was goed

Levering was op tijd. Ziet alles in wat ik besteld had.

Super snelle levering!!

Snelle levering en de spekkoek is echt super vers en heerlijk. Een echte aanrader om bij jullie te bestellen.

schnelle Lieferung, Verpackung dürfte besser sein

Die Bestellung wurde recht schnell verarbeitet und ausgeliefert. Einzig verpacken hätte man es besser können, es waren viele Flaschen und Dosen und es lag einfach alles so im Karton und machte keinen professionellen Eindruck. Sonst TOP

good service

Miss Kwok and Miss Yip are best staff

Goed!

Alles kwam goed binnen en goeie service.

Prima spullen en snel binnen

Alles voor een mooie prijs ook

Niet volledig

Ik had één ding echt nodig en heb toen een aantal extra zaken mee besteld om de verzendkosten daarmee wat acceptabeler te maken. De levering was prima, netjes verpakt. Echter zat net datgene wat ik oorspronkelijk nodig had niet in het pakket. Er zat wel een briefje bij, waarop stond dat ze dat niet voorradig hadden en dat ze het teveel betaalde zouden terugstorten. Dat heb ik nog niet gehad (is nu een halve week geleden), dus hopelijk komt dat snel... Rest van de producten waren prima. Maar dus wel een teleurstelling bij het openmaken van het pakket. Het was beter geweest als men op de website al had vermeld dat het product niet voorradig was.

Geograaf 13

6921EW Duiven