Goede webwinkel en super service

Wij hadden een bestelling geplaatst en er was door het verzenden 1 artikel kapot aangekomen. Dit hadden wij doorgegeven en hier werd gelijk actie op ondernomen en naar volle tevredenheid opgelost. Echt super!

Makkelijk bestellen en op tijd geleverd

Goede producten en vlotte levering!

Hartstikke fijn om op deze manier je spullen te kunnen halen zonder de deur uit te hoeven!!

Goed assortiment en snelle levering

Alleen bij AO kan ik de eagle chilisaus bestellen. Heerlijk.

Goed ontvangen

Mooie site, goede producten.

Wederom weer perfect!

Elke maand weer piekfijn in orde. Zo ook deze keer!

Ich bin sehr zufrieden mit den Produkten.

Nur sollte es vom Bestelltag bis zu dem Tag wo es versendet wird nicht so lange dauern. Es war schon besser.

Makkelijk online te bestellen en aflevering sneller dan verwacht

zie boven

Uitgebreid assortiment snelle en correcte levering

Goed bedrijf, mooie producten, trage levering.

Amazing Oriental is een mooi bedrijf waarbij ze allerlei verschillende producten aanbieden die je niet overal zomaar kan halen. Ik vind dit een fijne webshop en winkel om Aziatische producten vandaan te halen. Erg tevreden met de Amazing Oriental ervaring. Het enige min puntje is dat de levering langer duurt, ongv. een week.

Producten met heel korte houdbaarheidsdatum

Ik heb laatste gedroogde producten gekocht bij Oriental webshop. De bestelling kwam pas 1 week later, een product hadden ze niet op voorraad. Maar goed door corona. Wat ik erg vind is dat de meeste producten een korte houdbaarheidsdatum hebben, binnen 2 tot 4 maanden vanaf nu is het. Hoe kan ik ze allemaal op hebben tijdens deze tijd :(

Is altijd goed, hoop dat het zal blijven, succes!

Heel goed !!!

Niets op aan te merken !!!

Goed en vlot verzorgd.

Flexible service and good communication.

I found a huge variety of products and even used one of the recipes on the website. I left a note related to delivery time. They called me to confirm it and also let me know about a replacement of products because one item I bought was not really in stock. The package came well closed with dry ice. Would buy from them again.

Veel producten, goede klantenservice!

Amazing Oriental heeft een groot assortiment Aziatische producten. Er ging iets mis met de levering - een deel van de producten was niet geleverd - maar dit is snel en adequaat opgelost via de klantenservice.

Goede en snelle service en reacties op emails.

Mn bestelde mok bleek beschadigd maar ik kreeg snel reactie en na 1 foto van de beschadiging te sturen, had ik binnen een paar dagen een nieuwe mok. Fijne en prettige service!! Dank

Fijne producten fijne service

Alles is netjes binnengekomen. Post heeft het in twee delen afgeleverd (in de sneeuwstorm) en toen ik bij AMazing Oriental informeerde naar het tweede paket kreeg ik gelijk antwoord en de track en trace code. Liever nog ga ik naar de fijne winkel maar voor ju was dit een top oplossing

spullen en afhandeling waren prima. het aantal mailtjes en bevestigingen waren wel veel en ook de levertijd was niet echt het snelste maar dat maakte in dit geval ook niet uit.

Netjes verpakt, alles erin, niks op aan te merken

Alles geleverd.

Prima verpakt. Ruim binnen de aangegeven tijd van 8 dagen geleverd. Wel van een aantal items niet te lezen hoe te bereiden door ingrediënten sticker over de gehele achterkant van de verpakking. Ik snap dat dit moet door import, maar als de sticker niet te verwijderen is, is het wel super handig als je nog wel kan zien hoe je iets klaar kan maken. Ook al is dat alleen in het Chinees te lezen. Ik neem aan dat Amazing Oriental hier niet de schuldige is. Behalve natuurlijk bij eigen import. Maar wel iets om naar te kijken. Het zou al helpen als het eventueel bij de items online staat hoe deze bereid moeten worden. Dan kan ik als klant iets :) Verder dus super.

Een goede ervaring en dus zeer aan te bevelen.

Gister ontving ik mijn eerste online bestelling. Wat was het keurig verzorgd. Alles netjes en beschermd ingepakt. Mijn complimenten.

Ik ben verhuisd van Rotterdam naar een dorpje in Zeeland, alles is a fantastisch behalve geen chinees winkels in de buurt... Twee weken geleden vlak voor de Chinees nieuw jaar ben ik echt gek geworden om hele internet zoeken om een Chinees winkels te vinden die Chinees eten naar mijn adres op kan sturen. Uiteindelijk heb ik Oriental terecht gekomen die was al mijn favoriete Chinees winkels in Rotterdam... Ik was zo blij!!! Last donderdag heeft postNL foodteam op tijd mijn eten opgeleverd!!!Echt top!!! Blij mee!!! Nu ontbreekt mij aan niks. Een kleine wens : meer producten (groten) op webshop beschikbaar maken dan word ik nog meer blij van. Nogmaals bedankt voor jullie fijne dienst! Gelukkig Nieuwjaar

Prima service, snel bezorgd.

Great range of products

Great range of high quality products available. They mentioned that because of the Covid pandemic delivery would take much longer than usual, however, the package arrived earlier than estimated.

Geograaf 13

6921EW Duiven