Zonder problemen

Bestelling te laat geleverd

Nadat ik na 2 weken heb gebeld, bleek mijn bestelling niet verwerkt te zijn door het systeem. Daarna werd het zeer snel afgehandeld en had ik de bestelling twee dagen later in huis. Wel jammer dat het product niet in de winkel voorradig was.

Goed verpakt!

Ik had 10 potten sambal besteld. Deze waren goed verpakt met plastic en verpakkingsmateriaal. Er was alles aangedaan om de bestelling te bezorgen. Wat verbetert kan worden, is de tijd tussen bestellen en bezorgen. Verder prima.

Schnell und gut !

Alles bestens . Schnell geliefert und auch immer über den Lieferstatus informiert !0

Keurige levering

Product is van goede kwaliteit en uitstekend verpakt.

Ervaring is prima.

Ervaring is prima. Leveren wanneer op voorraad zou sneller mogen. IPV 8 tot 10 werkdagen. Maar je weet wel waar je aan toe bent. Verder tevreden.

hele goede kwaliteit en perfecte levering

de producten kwamen snel en heel. Ook goede levering. prijzen zijn geweldig voor de dingen die ze aanbieden

Goed verpakt

Duurt lang maar goed verpakt

Heel blij met het aanbod!

Always amazing

Great as always, good products and fast delivery. my to go to store!

Helemaal goed!

Alles keurig verpakt en goed aangekomen in Frankrijk!

Goede service.

Goeie ervaring, levering kan volgens mij sneller. Goede verpakking voor transport.

Hat alles wunderbar geklappt!

Zuverlässige Lieferung, schneller als gedacht! Bin sehr zu frieden und es wird definitiv nicht das letzte mal sein, dass ich hier im Shop bestelle! Dankeschön!

Duurde wat langer door het weer. Maar alles was netjes ingepakt! Dank je

Ruime keuze, goede kwaliteit en snelle levering

Goede webwinkel om al je oriëntaalse boodschappen te bestellen.

Verse producten en de vriesproducten goed geleverd

Fijne webshop met groot aanbod. De vriesproducten werden via speciaal vriesvervoer op de afgesproken datum geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Snel, accuraat en transparant

Ze doen wat ze beloven met een goede track en trace. Producten zoals gevraagd en bij manco snel een creditnota per email.

Op tijd geleverd zoals gezegd op afstand en vriendelijk

Fijn dat je online kan bestellen nu en prima dat het voor diepvries en vers 1x in de week is, het werd prima gedaan.

prima, duurde wel lang

Alles in goede orde ontvangen, makkelijk bestellen op de website.

Top !

Wordt keurig afgeleverd in een doos, alles nog top bevroren. Leverkosten wel € 9.95, maar het is het mij waard.

PRIJS / KWALITEIT

TEVREDEN MET DE LEVERING, AL DUURDE HET WEL MEER DAN 1 WEEK ......

uitstekend

keurig beschermd verpakt, zoals aangegeven op de site was levertijd correct binnen 8 dagen, goede producten en bezorging

Missing chili and frozen products were melting

The rawit chili was missing and the frozen products sent were melting when arrived.

Uitstekende service

Ik heb hier al meerdere keren besteld en altijd zeer tevreden geweest! Als er iets niet op voorraad is, bellen ze je op om dit te laten weten en bieden ze een vervanging aan. Het zal dan ook niet de laatste keer zijn dat ik hier besteld heb. Persoonlijk raad ik deze winkel ten zeerste aan.

Goed geregeld

Bestelling was goed ingepakt en sneller bezorgd dan beloofd.

Geograaf 13

6921EW Duiven