Altijd op tijd bezorgd!

Ik heb al vaak bij Oriental besteld, en de pakketjes komen altijd keurig op tijd! Ook komen alle producten gewoon in 1 keer aan

Super!!!

Große Auswahl, gute Preise, tolle Produkte!!! Immer wieder!!!

• Ne-ai recomanda? Yes

Goede levering

Was op zoek naar Mogu Mogu en die heb ik besteld, tijd voor een nieuwe en dan een grotere bestelling

Top! Snel levering

De online winkel niet zo compleet zoals in de supermarkt.

Super levering

goede service

goede service producten snel ontvangen goede kwaliteit producten goede prijs/kwaliteit verhouding duidelijke track and trace duidelijke website, producten zijn makkelijk te vinden breed assortiment alleen jammer dat jullie geen helen ketjap verkopen op de website

Delivery was fast

Delivered to Germany was fast. Everything was paked safely. Nothing brokes. Definitely recommend the Service.

Prima.

Een tweetal items niet geleverd. Blijkbaar waren deze niet meer in het assortiment. Geld wordt terug gestort.

Bestelling in prima staat ontvangen. Medewerker belde van tevoren dat 1 artikel niet aanwezig was en dat ze een alternatief hadden. Prima opgelost. Ik vind de levertijd helaas wel wat lang.

Uitgebreid assortiment

Heerlijk uitgebreid assortiment. Goed verpakt bezorgd. Wel wat lange levertijd, maar dat is nu wel redelijk te verklaren.

Zo ver OK

Ik sta ervan te kijken dat als iemand regelmatig besteld dan krijg je geen extra aanbieding of een tester om iets nieuws te kunnen uitproberen je zoudt ook recepten me kunnen sturen of even iets meer aandacht aan de klant Anders ben ik wel te vreden opwel de bestelling deze keer vrij lang geduurd heeft.

Everything is good except wasteful packaging

I appreciate that the store puts in efforts in packaging so items are intact. But is it really necessary to use that much of plastic? Every time I receive my order I have half box of plastic bubbles, wrappers, too much in my option... Maybe use a smaller box and carton instead of plastic..? I try to buy things from the store rather than order them but not always possible

Snelle levering ondanks huidige omstandigheden.

Gelukkig is jullie website weer open. Heel fijn. Ook snelle levering. Zou graag eens dumplings oid willen bestellen maar dan moet je aan de min 50 euro zitten. Dat lukt mij helaas niet maar zou graag af en toe wat willen bestellen voor in de vriezer. Misschien proefpakketen weggeven, idee? Maar verder blije klant hier;)

Bestekling nog steeds niet geleverd

Bestekling nog steeds niet geleverd

Prima webshop

Alles goed en snel ontvangen.

PRIMA ervaring, alles op tijd

Het was mijn eerste ervaring met thuis bezorging van deze winkel en was heel prettig.

Top! Alles zorgvuldig verpakt.

Webwinkel is overzichtelijk. Bestelling komt keurig verpakt bij je thuis.

Snelle service goede producten

Urlaubsfeeling auf Bestellung

Toller Shop mit Riesen Auswahl und fairen Preisen. Wir haben jetzt das zweite Mal bestellt und sind restlos begeistert. Die Ware kam gut verpackt bei uns in Deutschland an. Die Lieferzeiten waren beide Male top und die Artikel bringen das Urlaubsfeeling direkt nach Hause.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Aanrader

Voor de 2e keer besteld. 1e keer al wat jaren geleden. En weer tevreden. Onlangs de drukte kwam het toch vrij snel aan. En weer een mooie ruime aanbod.

Fijn omdat ik niet naar de toko in Maastricht kon gaan ivm Covid

Goed, alleen had ik nog gemalen koriander nodig en ik kon dat niet bestellen volgens uw systeem. Dit heb ik reeds in de toko in Maastricht via iemand laten kopen.

Gewoon goed

Netjes en goed verpakt, handig dat op website recepten met link voor ingredienten bestellen er is. Sneller geleverd dan aangegeven alhoewel levertijd wellicht verbeterpuntje is.

Supersnelle levering en kwaliteitvol!

Snel en goed verpakt geleverd, zeer lekker eten en drinken!

Gemakkelijk bestellen in de webshop. Snelle levering

Geograaf 13

6921EW Duiven