Bestelling goed afgehaald, na bestelling binnen 4 dagen in gepakt en verzonden

Prima! Perfekt geregeld.

Stap voor stap keurige berichtgeving t/m bezorging.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden en vlotte ontvangst!

Mooi bedrijf

Groot assortiment aan producten

Gemiddeld tevreden

De spekkoek lag vrijwel open in de doos en heb deze maar voor de zekerheid weggegooid. Onhygiënisch!!

Prima, lekkere sambal, goed verpakt aangekomen, is een aanrader!!!!!

Snelle levering naar Luxemburg

Ondanks Corona heb ik de bestelling binnen 10 dagen via DPD ontvangen. De produkten zijn in het algemeen goed verpakt m.u.v. de 500 gram zakken Emping Blinjo. Waarschijnlijk zijn de Emping stukken te scherp voor de plastic verpakking. Als ik 2 zakken bestel, dan is er altijd 1 zak gescheurd, en liggen er wat losse stukken emping in de doos.

Geweldige service en ja door Corona wat later....

Prima produkten voor een redelijke prijs

Goed verpakt en volgens de afgesproken levertijd ontvangen.

Het is zeer goed.

Ik vind heel leuk om Amazing Oriental te winkelen.

Snel veelzijdig enorme keuze en heel smakelijk

Very fast delivery

The fragile products are carfully packed. Perfect!

Wat fijn om m’n Aziatische basis spullen online te kunnen kopen!

Bezorging van vers- en vries producten was helemaal goed gegaan. Bedragen van producten die niet geleverd konden worden netjes binnen de gestelde termijn teruggestort. Verder, wat ik bij de andere reviews ook al las, pakken ze alles supergoed in. Al met al gewoon zo fijn dat ik door de lock down toch nog die spullen kan krijgen die je gewoon niet bij de AH kunt bestellen.

De online shop bevat heel veel producten. Je hebt dus echt veel keus. Er wordt duidelijk aangegeven hoe de bezorging werkt. Alles werd netjes verpakt. Er ontbrak 1 item, daar kreeg ik het geld van retour. Gebeurde automatisch zonder dat ik daarover hoefde te bellen. Erg fijn!

Peima , bestellingen waren op tijd bezorgd en goed ingepakt.

Always good!

The goods and services are always good!

Ik bestel al jaren bij amazing oriental. Alles is altijd netjes verpakt. En als er iets niet meer op voorraad is laten ze je dat ook weten voor mss een ander alternatief of geld terug. De verzending duurt nu wat langer in deze tijden maar altijd wel netjes optijd geleverd zoals ze dat op de site aangeven. Dus ja top!

Je krijgt wat je besteld en keurig op tijd

Bestelling is makkelijk te bestellen en wordt prompt opgevolgd met een bevestiging waarna het product geleverd wordt zoal is beloofd. Kwaliteit van het product was naar tevredenheid

Alles is aangekomen in minder dan een week,alles was mooi verpakt en de noedels zijn in een stuk gebleven :)

Ruime keus, snel verzonden

Gewoon goed.

perfect

goede prijzen, perfecte en zeer vlugge levering

Lange wacht tijd levering

Door corona duurde het meer dan 8/10 dagen En ik snap dat het daardoor druk is maar vind zo jammer dat ik zolang heb moeten wachten. De bestelling klopte alles was goed was alleen echt het lange wachten op mijn pakket :(

Erg professioneel en comfortabel

De website is overzichtelijk, Kwa bestelling was het snel verzonden En via post nl duurde het wel wat langer door problemen met drukte bij post nl Maar dat werd vantevoren goed aangegeven waardoor ik er rekening mee heb kunnen houden. Het pakket was goed verpakt, en ik ben er erg tevreden mee

Online boodschapppen Zijn veel te duur dan in de winkel

De spullen Zijn veel te duur dan normaal winkel

Heel veel keuze en goede kwaliteit!

De webshop is gebruiksvriendelijk en het is gemakkelijk om producten te vinden die je wil kopen. De kwaliteit van de producten is top zoals ik van de Amazing Oriental supermarkt gewend ben!

Geograaf 13

6921EW Duiven