Topper

Netjes

Netjes verpakt en snel geleverd.

snel geleverd, veel keuze!

...

Prima verzorgd.

Duurde wat lang de levering, maar dat ligt aan Covid-19.

Snel geleverd, goed verpakt. Product voldoet aan verwachting.

Heel snel het juiste geregeld/ gestuurd

De customer journey (online) is goed ingeregeld, zo ook de logistiek.

perfect .

Service uitstekend!! Overzichtelijke website!! Telefonisch klantvriendelijk. Als senior hoef ik niet meer te sjouwen. bedankt!!!

Snel netjes

Geweldig en snel geleverd. Heel blij mee

Veel keuze en snel geleverd

Er werd aangegeven dat de levertijd wel wat langer kon zijn maar al een paar dagen later had ik alles thuis. Prima.

Levering duurde langer dan verwacht, maar de juiste producten zijn aan huis bezorgd. Super.

De website is zeer uitgebreid en overzichtelijk. Snelle en nette levering. Zoals altijd is de prijs/kwaliteitverhouding geweldig.

Top service!

Werd netjes telefonisch ervan op de hoogte gehouden dat er producten niet meer op voorraad waren. Daarnaast waren de producten goed aangekomen.

Super service

Geweldige service, prima aflevering.

Wel lekker, maar een beetje aan de dure kant

Het was gewoon compleet geleverd, en was heel lekker. Alleen een beetje duur

Goede waar goede prijs snelle verzending

Aanrader 1e klas

Erg blij met deze service in coronatijd!

Erg blij met deze service in coronatijd! En na alle corona ellende hoop ik ook zelf weer in de fijne winkel te komen.

perfect!

alles is goed verlopen, kan niet beter!

Snel alles thuis.

De bestelling lekker snel thuis. Prima, nu het toch wat vervelend winkelen is met die Covid 19. Normaal gaan we naar de winkel, maar nu even niet. Goed aanbod van lekkere dingen en ook van Aziatische drogisterij dingetjes.

好。非常简单。容易操作。 快速到达。 包装完好。周到。

Fantastich

Altijd op bezorgd

Geen kortingscode

Na de zoveelste keer besteld te hebben, heb ik spijtig genoeg nog geen kortingcode ontvangen. Het zou vele beter zijn als er zulke acties werden plaatsgevonden.

Betrouwbaar en goed

De webshop heeft weliswaar niet zoveel producten als de fysieke winkel in het centrum maar er is toch een redelijk grote keus. En voor betaalbare prijzen. Levering van diepvries producten is 1x per week in de avond.

Goede snelle en verzorgde levering. Top!

Geograaf 13

6921EW Duiven