super snel

eenvoudige bestelling, snelle levering.

Netjes en snel geleverd!

Heel tevreden met de webshop! In deze moeilijke tijden, toch mijn bestelling snel en netjes op de mat gekregen. Top!

super bedrijf

Overzichtelijke site Producten goed verpakt Makkelijk betalen met iDEAL

snel en goede sojasaus

Ik heb een keer in de winkel een presentatie gezien van 3 sojasauzen met kip. Ik ben dol op die sojasaus. Door de Lockdown kan ik nu niet meer naar Almere. Dus heb ik online besteld. De flessen waren zeer goed verpakt. Ik heb alleen 1 tip voor het milieu....misschien kunnen de flessen gewoon vanuit Almere worden geleverd.

Altijd goed geregeld

Ondanks de waarschuwing op de website ivm langere levertijden werd mijn pakket binnen 3 werkdagen geleverd. Altijd heel tevreden met Amazing Oriental, elke bestelling is compleet, ben echt ontzettend blij met jullie. Ook vanaf 39 euro gratis verzending is echt top, voor mij goedkoper dan naar de winkel in Almere rijden

Al een paar keer spullen bij jullie besteld. Ondanks deze drukke tijd, supersnelle levering en alles voetbalproof verpakt! Top!

Vlot afgeleverd, goede spullen

Zoala altijd op tijd bezorgd!

Snel geleverd, goed verpakt

levering

De bestelling wordt netjes verpakt en optijd geleverd

good

And delivery is very careful, strong recommend

Prima levering, paar dagen levertijd

Alles was prima, alleen de aparte verzendkosten voor diepvriesproducten staan mij erg tegen.

Snelle bezorging

Snelle levering, goed verpakt

Niets op aan te merken. Snelle levering. Alles netjes verpakt.

Goede snelle service fantastisch

Voor herhaling vatbaar fantastisch compliment

Amazing Oriental Super goed

我和我的家人已经在东方行购物有十多年了,自从eindhoven分行开启就一直是贵行忠实的购物者,通过网购是在疫情开始时,出入不方便,就开始了网购,一直得到非常好的服务,在疫情时期收到贵行的服务已经非常感谢了。等到没有疫情时还是希望亲自光顾贵行,那样也可以吃到一些美食!

Goede en snelle levering.

Klein beetje problemen met bestellen. Om de juiste volgorde te vinden.

Altijd zeer te spreken en te vreden

Zeer mooie producten, goede service/ diensten. Ben een vaste klant en heb alleen maar goede ervaringen met oriëntal. En hoop nog veel te mogen shoppen, in de toekomst bij hun.

Uitstekende producten

Uitstekende producten en zeer snelle levering! Mijn vrouw is geboren in Nederlands-Indië (uit een KNIL-familie) en de Oosterse keuken heeft ze van haar vader geleerd. Zij is zeer selectief in Oosterse kruiden. De dichtstbijzijnde toko is 28 km ver en niet erg prettig om naar de stad te gaan tijdens corona. Daarom is uw webshop een prima uitkomst!

Producten waren goed verpakt Binnen de aangegeven tijd geleverd . Ruime selectie aan goederen

Goede en snelle service.

Vriendelijke klantendienst. Snelle levering en alles zoals besteld. Veilig rn stevig ingepakt.

Groot assortiment en snel geleverd

snel geleverd

mijn bestelling werd snel en goed geleverd

Ruim assortiment en snelle levering

Behoeft geen verdere uitleg

Geograaf 13