Mijn bestelling was soepel en snel geleverd

Ik was zelfs verbaasd hoe snel het kwam :-)

Verschillende keuzes en snelle levering. Ik ben tevreden!

Fijne, snelle levering en de artikelen goed ingepakt.

Grote bestelling geplaatst. Alles werd snel geleverd en was goed (robuust) ingepakt zodat het geheel droog en zonder beschadigingen (zoals gebroken glas, gescheurde zakken) thuis is aangekomen.

goekopen

Ik vind het leuk om hier online te winkelen, er is geen buitensporige hoeveelheid vereist! Je kunt het altijd en overal kopen. De service-instelling is vriendelijk. De speciale aanbieding om de drie weken is geweldig.

Alweer Geweldig

Al jaren webshopklant naar volle tevredenheid. Bestelling plaatsen betalen voor 13u besteld de volgende dag in huis (natuurlijk buiten drukke tijden om) geen gesjouw en vriendelijke klantenservice.

Vertrouwen

Goede kwaliteit en service .

Super tevreden!

Sneller geleverd dan verwacht. Alles keurig verpakt en bovenal heerlijke producten. De spekkoek is hier favoriet :-) Ga er zeker weer bestellen!

Goed prijs en snelle levering.

Met internet bestellen slechte ervaring vanwege gedeukte blikken

Ik had 5 blikken rebong bambuscheuten dus, besteld en 3 daarvan waren behoorlijk ingedeukt en dat vond ik niet fijn als ik zelf in de winkel ben laat ik ze ook staan maar ivm Corona ga ik niet naar de winkels.

Sneller geleverd dan verwacht

Op de site stond 8-10 dagen levertijd, het was er echter na 2 dagen al.

Altijd goed

Bezorging op tijd, altijd juiste dingen, duidelijke communicatie en altijd superlekker :D als ik een minpuntje zou moeten geven is dat je wel erg veel moet bestellen om vers/diepvries te bestellen. Maar dat zal wel lastig zijn met bezorging :)

Zo snel en correct

Snelle en met zorg verpakte levering.

We bestellen vaker. Snelle levering. Om alle potten zat een hele goede bescherming. Ideaal om zo te bestellen.

Mooie shopping ervaring, maar ...

Mooie met foto’s gedokumenteerde site. Spijtig dat er tegensprekende informatie over minimum bestelling voor gratis levering geschreven staat. Verder ist her onduidelijk of een product voorradig is of niet. Hopelijk heb ik u hiermee konstruktief geholpen.

Gewoon super..

leuke winkel, als je er heen gaat kom je altijd met meer thuis dan dat je van plan was ;-)

Prima webside en snel de artikelen thuis

Top assortiment en goede bezorging

Snel bezorgd en alles netjes verpakt in stevige doos. Goed assortiment

Top site

Snelle levering naar zuid Frankrijk Scherpe prijzen, groot assortiment Aan te bevelen!

Weer uitstekend.

Snelle bezorging. Mooi verpakt. Goede kwaliteit.

Snel en goed

1e kennismaking is super. Ga hier zeker vaker bestellen.

Best asian supermarket

Fast response,delivery,kind crews and of course good products. You really save my life in Europe. Thanks a lot every time!

Snelle verzending en veilig ingepakt!

Serieuze verkoper, met goede producten, eenvoudig duidelijk bestelproces en goede verzending.

Zeer tevreden!

Kwam als klant al regelmatig in de fysieke winkel, maar wilde nu door de crisis liever via de webshop bestellen. Was de eerste keer dus voor mij, maar ben blij verrast en zeer tevreden, ver boven verwachting. Zeer goed verpakt, zichtbaar veel zorg aan besteed. Bovendien snelle levering, alles compleet. Zeer goede ervaring dus, ga het zeker vaker doen. Complimenten!

Snel en super uitgebreid assortiment!

Heel vlotte service en prachtige producten

Geograaf 13

6921EW Duiven