Goede spullen,goed verpakt.

Oriental altijd heel goed. Heel blij mee. Maar een verbeterpunt: laat van tevoren weten als iets niet kan worden geleverd. Ik kom er pas achter bij het uitpakken, en ook heel sumier aangegeven als in "sommige items niet op voorraad". Ik moet dan mijn bestellijst weer erbij zoeken en zelf uitzoeken/nagaan wat er niet is geleverd en wat tzt terug word gestort. Daarnaast wil ik alternatieven kunnen zoeken als jullie iets niet hebben.

Mooi en goed verpakt

Goede producten Lekker vlot Wasa even wennen aan minimaal bestel bedrag vers produkten

Goed, transparant en service

Alles verliep goed, communicatie tussen het bestellen en bezorgen was duidelijk. Bij bezorging waren ze erg beleefd!

Onze bestelling was heel goed ingepakt en tijdig geleverd! Top service!

Mijn bestelling kwam zelfs eerder dan verwacht!

Ik had op donderdag besteld, er was aangegeven dat de bestelling vertraging op kon lopen en op dinsdag bezorgd zou worden, maar het pakket werd al op maandag bezorgd. Ik had ook iets breekbaar besteld en dat was goed verpakt, dus dat werd in één geheel ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

Amazing Oriental webshop heeft heel veel producten om uit te kiezen, zowel de gewone als de vriesvoorraad! De bezorging is uitstekend.

Snelle levering en mijn bestelde producten waren goed verpakt. Fijn dat je goed op de hoogte word gehouden van de staat van je bestelling.

Goede winkel

Ik heb iets goederen besteld in de avond van donderdag en ze werd geleverd in mijn huis (België) op zaterdag, zo snel!

Snel bezorgt

Snel en simpel

Bijzonder handig dat de website extra product informatie geeft. Dat mis ik wel eens in de winkel, als ik alleen op het etiket moet afgaan.

Snelle bezorging en lekkere producten

Gewoon top

Het bestellen online was heel gemakkelijk ook voor oudere mensen die dat niet gewend zijn. Dan word je ook heel goed op de hoogte gebracht als het pakket opgestuurd is en waar het zich bevind. Ook heel gemakkelijk. En dan het pakket zrlf was heel subliem ingepakt zodat glas/flesjes niet kapot zouden gaan alsook de kroepoek. Gewoon top dank je wel

Altijd goed ingepakt!

Ik vind het fijn dat alles altijd heel goed is ingepakt, zodat niks breekt.

Snelle levering! Goede producten

Status bestelling steeds ge-update per e-mail, snel geleverd, prima service. Wel een overdaad aan plastic verpakkingsmateriaal, dat kan een stuk milieuvriendelijker.

Heel snel

Heel snel!

salade met sesamoel bleek erg lekker te zijn

• Vai jūs ieteiktu mums? Yes

Amazing variety

Amazing variety, everything we tried ir pretty tasty;) Although, delivery is too expensive to order more than once

Alles netjes ingepakt en een goede snelle bezorging!

Vandaag besteld morgen in huis Perfect!!!!

Alles te krijgen voor een geslaagde Aziatische gerechten te creëren!

Goede website en snelle service!

Goede website en snelle service!

gweldig

Prima verpakt

Altijd goed

Snelle levering en ruime assortiment, fijne winkel

De winkelervaring is minder. Het was beste lastig de producten te vinden online. Zoektermen zijn niet altijd logisch. Omdat ik weet dat de producten in de winkel verkocht worden, blijf je zoeken totdat je het uiteindelijk vind. De levering is prima, netjes verpakt, niets op aan te merken.

Zorgvuldig verpakt

Geweldig assortiment, en ik wist niet dat er winkels waren die levensmiddelen zo netjes en zorgvuldig verpakken!

Geograaf 13

6921EW Duiven