Perfect service and delivery time

I always love to order products on your website and your service is always perfect. Definitely 5 stars! Top products with top service!

Snelle verzending!

Super snelle service

Snelle levering, wel enorm veel plastic

Website werkt goed, betaling ging soepel, groot assortiment mooie producten en levering was erg snel. Alles was heel goed ingepakt, alleen wel in een redelijk grote doos met heel veel opblaasplastic erin tegen het schuiven. Echt een dikke laag eronder, erboven en om dingen heen. Een kleinere doos had veel verpakkingsmateriaal gescheeld. Hierom zal ik hier niet snel nog eens bestellen. Daarnaast miste ik bij veel producten de ingrediënten op de website. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn als je weet wat je moet hebben.

Snel

Geweldig winkelen.

Goede service!

Altijd vriendelijk en goede service!

Snelle levering en heerlijke sambal.

Snelle bezorging en service

Uitgebreide assortiment met van alles en nogwat. Heb hier meerdere malen besteld en altijd tevreden geweest.

Heerlijke producten

Ik haal hier altijd mijn Aziatische producten. En met de webshop is het makkelijk bestellen en ontvangen.

Goede produkten en vooral supersnelle levering

Ik heb Amazing Oriental door toeval ontdekt en ben super tevreden. Hier in Duitsland krijg ik niet altijd die produkten die ik nodig heb zoals verschillende krupuksoorten, specerijen enz. Daar wij ook graag een keer uitwijken naar andere keukens zoals de Koreaanse, Japanse en Indiase keuken, vind ik het heel fijn dat hier veel produkten vinden kan. Daar komt nog de supersnelle levering bij en de niet voorhandende verzendkosten vanaf een bepaald bedrag ook voor Duitsland. Top! Ik heb mijn nieuwe online"toko" gevonden!

Goed werkende website en snelle levering!!!

Goed werkende website en snelle levering!! Netjes via email geïnformeerd over de snelle levering. Goed verpakt!

Snelle bezorging. Super goed verpakt

Ik bestel hier graag. Het komt (ondanks alles) snel aan en het is altijd goed verpakt. Supergoed aanbod!

1 druk op de knop, volgende dag in huis

gevonden wat ik zocht, lekkere mix voor pandancake, zelfs een bakblik er bij gekocht, snelle levering, nederlandse tekst op de verpakking, super easy!!! en super gelukt, hij is heerlijk.

Uitstekend en snelle levering

Altijd een goede ervarging op deze site! Dank U! (Jammer dat er deze keer geen gedroogde bonito meer is).

Ich will meine bestellung nochmal

Ich habe die Bestellung nicht bekommen

Niet alles ontvangen

Ik had een flinke bestelling gedaan en veel producten gekocht zodat ik online een order kon doen. Helaas heb ik de producten die ik niet direct nodig heb ontvangen en waren de overige producten niet aanwezig. Als ik dit netjes op voorhand had gehoord, had ik nooit besteld. Bovendien was er niet eens een kans om op de overige producten te wachten, ze waren er simpelweg niet. Erg jammer..

top service snelle verzending enorm uitgebreide assortiment

het assortiment is enorm dus als je het hier niet vind de levering ging al net zo soepel en snel

Fijne winkel

Kopen altijd (zware) houdbare producten online, goed ingepakt en wordt op tijd verzonden.

sehr zufrieden.

alles bestens, Vielen Dank.

Alle producten waren netjes en zorgzaam verpakt en de producten waren van gpede kwaliteit. Mijn enige kritiek is er zit veel plastic opvul materiaal in de doos, iets minder duurzaam.

L.S., De door mij bestelde artikelen waren snel (na 1 1/2 dag besteld; en correct en goed verpakt.

Snelle en goede levering zoals altijd

Oriental levert de bestelling snel en zeer goed verpakt af zodat de kans op beschadiging zo goed als uitgesloten is.

Snelle en goede service

Ruime keuze aan producten, correcte prijzen en snelle levering. Dag na de bestelling werd alles mooi aangeleverd. Helemaal top!

gevarieerd en goed

Ruime keuze uit een gevarieerd assortiment met smakelijke produkten

top

snel geleverd