Snelle Levering Top

Goed Verpakt Ga Zeker Weer Bestellen

zeer vlotte en correcte levering

Het is niet de eerste keer dat ik bij deze winkel bestel. In normale tijden ga ik naar de winkel in Maastricht voor mijn favoriete producten. Nu doen we het online. De site is overzichtelijk, ik vindt er goed mijn weg; De bestelde producten waren vlug en correct geleverd ;)

met zorg verpakt

alles prima in orde

Veel glaswerk besteld, alles heel goed ingepakt, stevige doos etc. Ze hebben ook een ruime sortering, ik ga dit vaker doen.

Alle producten werden zeer snel ipgestuurd en in zeer goede staat toegekomen. De produkten zelf voldoen 100% aan mijn verwachtingen. Top service!

Fast & nice packing

Second time order from Amazing Oriental, nice experiences and definitely sharing this good shop to my friends. Hope to have more promotion code for repeating buyer :)

Geen op of aanmerkingen.

goed geregeld en snel geleverd.

ZEER SNELLE LEVERING

GOEDE PRIJS

Super fijn ervaring

Snelle, correcte levering

Snelle en goede levering

Ondanks top drukte, netjes en goed verpakt geleverd en ook (ruim) binnen de opgegeven levertijden. Webshop is redelijk te navigeren.

Besteld en de volgende dag in huis. Geweldig. Heb nog niet alles geprobeerd maar ziet er goed uit.

Snel aangekomen, goed verpakt en alles naar wens

Erg tervreden!

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Amazing products and delivery

Best webshop ever! Friendly costumer service, fast delivery and amazing products!

snelle bezorging

Goed verpakt, snelle levering, had alles de volgende dag in huis. Goed assortiment Ik ga weer lekker koken

Snelle levering, goed product

De website is zeer transparant en rijk assortiment. We bestelden alleen droogvoer, aangezien de bestelling naar België moest worden verzonden. Maar het werd zo snel geleverd. en we hebben zelfs een leuke kalender voor nieuwjaar ontvangen. Dank je!

De service is erg goed en de e-mailsnelheid is elke seconde! De bezorging is snel en het eten is heerlijk

Fijne en snelle levering

Goed eten!

We hebben al regelmatig besteld bij Amazing Oriental en genieten erg van de babi pangang en de foe yong hai met kip! Goed eten en constante kwaliteit. Goed verpakt. Vaak een extraatje, heel sympathiek!

Snelle levering, aangenaam winkelen!

super!

Heel goed!

Doen wat ze beloven en meer dan dat. Bestelling was snel in huis.

Snelle levering en qualiteit producten.

Ik ben zeer tevreden

Snelle levering en de producten in goede staat.

Snel geleverd,goed verpakt

Geograaf 13