Goedkope en lekkere producten!

Ruime keuze goed verpakt gewoon helemaal top

Snel en correct

Prima ervaringen met Amazing Oriëntalisme

Goede kwaliteit, snelle levering zonder fuzz. Dit is wat je wilt!

Ik heb echt mijn best gedaan om een minpuntje te vinden (:), maar ik heb er niet een kunnen bedenken. Prima werk!

Makkelijk en snel

Als de namen van de producten helemaal in het Engels of in het Nederlands waren zou het makkelijker zijn om dingen op te zoeken. De bestelling in het algemeen ging goed en alles was goed verpakt en snel in huis.

Snelle en prima service

Bestellen ging makkelijk en de levering was boven verwachting snel, goed en compleet. We gaan vaker bestellen.

Zowel producten als levering prima in orde

aanbod online viel tegen

aanbod online viel tegen, in vergelijking met de winkel. Jammer dat je verse dingen en houdbare dingen apart moet bestellen. Wel fijn dat je online kunt bestellen, en de bezorging was snel en goed.

My go-to place for asian ingredients

Very glad for the variety of supplies offered by Amazing Oriental! I always buy my Indonesian cuisine ingredients here. Also nice and quick delivery process!

Goede service en op tijd bezorgen

Ik ben helemaal tevreden

Tevreden met de levering

Zeer vlotte levering

Op donderdag besteld en op vrijdag al in huis, top!

Altijd top!

Bestelling is er altijd super snel en alle producten zijn vers.

***

Ik heb nog niets ontvangen en pakket is naar een afhaalpunt niet eens bij mij in de buurt? Hoe moet ik dit ophalen???

Alles lekker op tijd!

Eenvoudig te bestellen. Keurig verzorgd!

Altijd fijn om je favoriete noodles ergens te kunnen bestellen.... Bij Oriental kan je dat gerust doen! Alles werd keurig verzorgd. E-mails verzorgden zij netjes. De personen achter Oriental doen wat ze zeggen!!

Altijd wat we nodig hebben

Makkelijk bestellen via de website en snelle levering.

Quick delivery of our favorite noodles

Ordered a box of instant noodles and they arrived the next day for no extra fee. Very happy with the product and the speed of delivery.

Oké

Verrassend goed

zoals altijd, perfecte service!!

zoals altijd, perfecte service!!

Ik ben altijd zeer tevreden met de service van Amazing Oriental, zowel in de winkels (met name Maastricht en Den Haag) als online. Aanrader

质量很好

质量很好,送货很快

• 您会推荐我们吗? Yes

Bestelling was goed ontvangen en heel goed ingepakt!

Mijn bestelling is goed ingepakt en door mij ontvangen! Uitstekend gewoon!

Niet wat ik er van verwacht had

Bestelling werd niet direct verwerkt, er zat een weekje tussen. Bij ontvangst zat er een papier bij dat er 1 of meerdere producten niet bij zaten. Jammer genoeg werd niet vermeld welke

Geograaf 13

6921EW Duiven