Altijd sneller dan verwacht

Snelle levering, goede kwaliteit

Ondanks de drukte bestelling snel ontvangen. Veel keuze op de site en goede kwaliteit.

Goede en vlotte service !

Heerlijk

Heerlijke spekkoek en snelle levering ondanks vertraging bij PostNL

alles vlot en correct geleverd

Ja

Gelukkige tiener in huis

Ondanks de enorme drukte bij de pakketbezorging kreeg ik mijn bestelde artikelen razendsnel binnen. Onze dochter kon niet blijer worden. Eindelijk weer haar vertrouwde bami soep binnen. Alles zat netjes verpakt en de communicatie was ook prima.

Tevreden

Ben zo zeer tevreden

Geleverd zoals besteld en verwacht

Boeiend en interessant om te ervaren wat er zoal over de wereld als voedsel wordt gegeten. Behoorlijk c.q. veel goedkopere kruiden dan in de supermarkt Levering was lang onderweg maar voor ons geen probleem en zeker niet in deze tijd

top ,vooral in deze periode.

Wel jammer dat jullie zo weinig Surinaamse producten hebben en dat je niet samen de diepvries producten kan bestellen. Diepvries bestelwaarde vind ik hoog. Wanneer kan ik de melati plantjes online bestellen.

toppie @alles vers en snel

dank jullie wel, voor de heldere communicatie, de vriendelijke levering

Hele fijne producten, helaas wel 2 missende items..

Superfijn dat de kerstboodschappen geleverd konden worden. De bezorging was ook mooi op tijd. Helaas waren er 2 producten niet geleverd. Hierop heb ik via de mail nog geen reactie gehad.

Ok

Ervaring was ok, doos iets te veel gevuld waardoor het eea ingedeukt was. Ook was iets wat besteld was niet voorradig, kan gebeuren maar vervelend voor de ervaring. Werd hier wel netjes over gebeld en werd geregeld met vervangende producten. Gesprek moest wel in het Engels plaats vinden, geen probleem, maar kan voor velen wel tot last zijn. Goede producten en snel bezorgd alleen wel enige op en aanmerkingen vanwaar de 6 als beoordeling

Pico bello !!!

Niet de eerste keer dat wij bij Amazing Oriental online hebben besteld. En nog steeds : supertevreden !!!

De volledige bestelling is naar behoren bezorgd

De bestelling kwam niet aan op de voorgestelde datum maar dat kwam door de drukte tijdens de feestdagen.

Mijn 2de online bestelling. Beide keren gingen goed. Snelle levering en goed ingepakt.

Zelfs tussen de feestdagen in, kreeg ik mijn bestelling snel binnen. Ik ben erg tevreden.

Zoals altijd super goed, ik kan niet anders zeggen dan TOP.

Goede producten

klantenservice efficient..bezorging volgens afspraak!

prettige winkelervaring..duidelijke antwoorden van Uw afdeling klantenservice..chapeau!

sneller levering

谢谢你们

你们的服务态度很好。

Snelle levering en zeker ook niet duur Zeer tevreden

Alles wordt zorgvuldig ingepakt

Besteld en een paar dagen erna al in huis

Snelle levering en goed verpakt

Keurige winkel!

Wegens de Corona crisis heb ik online moeten bestellen. De webshop zit goed in elkaar, Alle producten hebben een foto en beschrijving. Bestellen gaat makkelijk en eenvoudig. Als een product later niet op voorraad blijkt te zijn, sturen ze keurig je een e-mail met suggesties op het ontbrekende product. Je bestelling kun je via Post.nl volgen en alles verloopt naar verwachting. De producten zijn heel netjes verpakt door de winkel. Ik ben er super blij mee! Uitstekende winkel!

Geograaf 13

6921EW Duiven