Keurige winkel!

Wegens de Corona crisis heb ik online moeten bestellen. De webshop zit goed in elkaar, Alle producten hebben een foto en beschrijving. Bestellen gaat makkelijk en eenvoudig. Als een product later niet op voorraad blijkt te zijn, sturen ze keurig je een e-mail met suggesties op het ontbrekende product. Je bestelling kun je via Post.nl volgen en alles verloopt naar verwachting. De producten zijn heel netjes verpakt door de winkel. Ik ben er super blij mee! Uitstekende winkel!

Snel

Snel en goed geleverd!

Super knallend goed

Ondanks het zo druk bezig as met nieuwjaar, is het toch heel snel geleverd. Ook in de verpakking (doos) was het heel netjes ingepakt. Geen scheuren of andere complicaties. Top!!

Klasse

Graag eerder info omtrent de verzending.

Ruim assortiment, nette prijs, goede service

Per ongeluk verkeerde product opgestuurd gekregen. Netjes adequaat en accuraat afgehandeld

Overzichtelijke site, keurige levering.

Good experience

The service is good and aftersales service is also good. I am happy with it.

Nice service, did wait for longer time, but it worth.

Always delivered timely and extreme well packed!

Always get delivered in said time frame or quicker. Also comes very well packed, having tons of protection for items that might damage in transit. Has a lot of items I can't get in smaller local Asian Supermarket, so that's great. Only reason I didn't give 5 stars is two things. One is that they lack the alcoholic drinks online which means in my case I need to go to another city or order from another site if I want to buy for example sake. The other is that when stuff is out of stock, you won't find out stuff wasn't in stock until after delivery (there is a note in the box), and then refund can take up to two weeks after delivery. But it doesn't happen too often and if it does it's generally only one tiny item, so not a big amount of money. Beside, sometimes they call to ask if you want a replacement product instead of just refunding, which is nice.

Produits et livraison parfaits

Choix , qualité des produits et livraison parfaite . Merci

Bestellen via de website als levering is goed verlopen.

Fijn om te weten dat ik via de webshop Asian eten kan kopen. Assortiment zou groter mogen zijn maar zowel het bestellen als levering verliep goed en vlot.

Nog niets geleverd

Nou, mijn pakket is nog steeds niet afgeleverd. Moet naar Spanje toe, dus ja, we gaan het hopelijk binnenkort geleverd krijgen.

Er was wat verkeerd gegaan met de verwerking van de bestelling waardoor ik de bestelling niet kreeg. De hele avond gewacht, de volgende ochtend gebeld en uitgelegd dat ik nu echt een probleem had. Er werd overlegd en teruggebeld en diezelfde middag werd mijn bestelling geleverd. Hartstikke goed!

super

Ik had diepvriesproducten en een sukiyaki-pan besteld en dat zou voor de kerst geleverd worden door een transportbedrijf. De diepvriesproducten werden wel op tijd geleverd door het transportbedrijf, maar de pan niet. Iemand van de winkel heeft toen persoonlijk alsnog een pan bij ons thuis gebracht waarmee onze kerst gered was. Super service waar we op 1e kerstdag van genoten hebben. Nogmaals dank voor deze geweldige klantvriendelijkheid.

Zeer prettige ervaring

Ben zeer tevreden met de bestelmogelijkheid. Alleen jammer dat het wel meer dan een week duurt voordat de bestelling geleverd wordt, als je hier gewoon rekening mee houd is er niets aan de hand.

Makkelijk te bestellen, netjes verpakt

Bestellen ging makkelijk, alles netjes verpakt..helaas lange levertijd maar dat kwam waarschijnlijk door de lockdown

謝謝客服團隊

效率好而且很友善的幫忙解決問題,謝謝~

Precies wat ik nodig had en het kwam op tijd

Goed verpakt en mooi op tijd

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en tijdige dienst na verkoop

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en tijdige dienst na verkoop

Leuke webshop duurt alleen wel heel lang voordat ze komen.

Ik vond het erg makkelijk om iets te bestellen. Ook fijne webshop je kunt alles makkelijk vinden. De levering duurde wel echt meer dan een maand. Ik snap dat het misschien komt door corona, maar toch. Ik raad de ginger latte thee wel aan.

Makkelijk bestellen, goede waar

Website is makkelijk in gebruik. Bestellen en verzenden gaat allemaal snel.

Super netjes verpakt

Er was iets niet op voorraad. Hier werd ik netjes over gebeld en is keurig afgehandeld.

Altijd top

Goede service en altijd goede kwaliteit eten en drinken.

The chocolate is rotted!!! But now I got the refund!!!

https://www.orientalwebshop.nl/zh/looney-tunes-heart-shaped-tin-chocolate-100g-100g I bought a box of chocolates from the link above, but they taste really weird, like rot. Though this is the first time it happens, it is still a bad experience or impression. I hope I can get some refund or something, but cannot really expect much...... But nicely I got a full refund (4.59 euros) really fast, hahaha, me happy again now!!!

Geograaf 13

6921EW Duiven