Anelle service,goed product

Goede service,goes product en snel geleverd ondanks de feestdagen

Alles netjes afgeleverd.

Alles netjes afgeleverd.

Bezorging kan beter.

Bestelling plaatsen was uitstekend. Bezorging zou tussen 14-15 uur zijn. Helaas kwam de bezorger omstreeks 17:00 uur. Ik snap het wel: Corona en de kerst. Volgende keer beter.

De bestelde artikelen voldeden geheel aan de verwachting en de levertijd was ook heel goed

Ruime keuze aan oosterse producten.

Duidelijke informatie op de website. Binnen 5 dagen de producten ontvangen.

2 verpakkingen die over de datum zijn ?!

Onbegrijpelijk 2 verpakkingen die over de datum staan het ruikt gewoon rot!!

Slechte post bezorger

Bezorger heeft pakket niet bij me thuis bezorgt ligt niet aan jullie maar ik zou post nl verlaten en naar dhl gaan als ik jullie was

Goed maar ruimte voor verbetering..

Netjes ingepakt, duidelijk met betrekking tot leverdata. Helaas was een zak krupuk kapot gegaan en zat de doos onder..

Volgens bestelling!

Goed verpakt en snel ontvangen

Glad to find almost whatever we need

Good enough for we couple to find almost whatever we need, and in fact, some even exceed our expectation:-)

Supergoed

Snel geleverd goede producten kortom blijdschap

Besteld ,via internet ,en door de drukte iets later bij ons aangekomen als normaal .De verpakking was uitstekend

Super tevreden

Artikelen super snel ontvangen, alles perfect verpakt. Voor herhaling zeker vatbaar.

Fast delivery, prompted service

The grocery came really fast. We had some issue with the order but Amazing Oriental acknowledged it and returned our email with a personal phone call and correct the issue within 2 business days.

Snel en goed geleverd

Snel bezorgd (zelfs met de kerst drukte).

Prima geregeld. Snel geleverd ondanks de drukte!!

Zoals altijd goed en snel

Een heel groot assortiment aan Aziatische producten voor een goede prijs, makkelijk besteld en snel geleverd

Snel en goeie levering

makkelijk bestellen uit een overzichtelijk assortiment en snel en netjes geleverd!

Netjes spullen gekregen. Diepvries producten goed verpakt. Zat ook een kaartje bij met de spullen die niet geleverd konden worden (weet nog steeds niet welke producten het waren moet daar nog een mail over krijgen volgens het kaartje)

非常快

很快就到了。包装很仔细。所有的东西都没有破损。

Snel ondanks drukte

Super service

Fijn om in deze tijd te kunnen bestellen en dat het bij je voordeur wordt afgeleverd.

Geograaf 13

6921EW Duiven