Oke

Erg prettig om bij Oriental te kunnen bestellen en thuis te laten bezorgen. Ik had alleen een potje asem djawa wat niet goed afgesloten was ( bedorven ) Wat ik niet id gaten had. Ik heb mijn kip erin gemarineerd en merkte het pas nadat ik de kip gebakken had , doordat ik de pot goed af wilde stuiten , wat niet lukte :( al mijn kip weg moeten gooien. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Dus les 1 altijd checken vooraf. Verder alles keurig en vers geleverd!

Goede producten en een vriendelijke klantendienst.

Bepaalde producten waren niet meer voorradig maar werd zeer vriendelijk opgelost met een alternatief.

Altijd goed

Vooral de gekoelde en diepvriesprodukten zijn top en krijg altijd alles nog bevroren aangeleverd. Nogmaals super.

Alle spullen netjes ingepakt, op tijd bezorgd!

Echt een top bedrijf! Wij zijn zeer tevreden!

Snel en goed verzorgd.

Zondag besteld en ondanks alle kerstdrukte was mijn bestelling woensdag al geleverd.

ik ben blij

ik vind heel fijn

Super te vrede

Beste Oriental, Bij deze geef ik een cijfer 10 Omdat ik hartstikke te vrede ben over jullie en over mijn bestelling die ik ontvang. Krijg ze altijd op tijd en netjes geleverd. In deze corona tijd wil ik jullie allemaal heel veel sterkte wensen, hele fijne feestdagen en een gelukkige jaar 2021! Met vriendelijke groet, Merve Karay

Goed op tijd aangekomen, alles correct en flessen waren goed verpakt.

Good service

Like the shop.

Prima en op tijd bezorgd

Helemaal goed en o tijd bezorgd!

Levering naar mijn adres in het meest zuidelijke punt van Europa super snel.

De bestelling is super verpakt!

Hellemaal goed

Ik vond het prima,,,misschien wat eerder leveren maar door corona en drukte duurde het wat langer,maar rekening mee gehouden.

Lekkere producten van mooi kwaliteit. Zorgvuldig ingepakt! Snel geleverd. Er stond gemeld binnen 6/9 werkdagen, echter over 3 dagen had ik het al thuis. Top werk.

Zie hieronder.

Prima aflevering en maar een paar dagen wachten. Ondanks drukte. Prima!

Snelle, goede dienstverlening

Klantvriendelijk. De spullen zijn goed verpakt. In 1 woord super goede service.

Snel geleverd en gebeld toen een product niet leverbaar blijkt.

Drie dagen na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld door verstiging Duiven, dat een bepaald product(sakeset) niet meer leverbaar was. Deze zou kostenloos vervangen worden door een vergelijkbare en het verschil werd direct teruggestort. Wel jammer dat het productaanbod op de site niet helemaal up-to-date blijkt te zijn. Uiteindelijk mijn pakket binnen 4 werkdagen in huis, ondanks de aangegeven drukte bij PostNL. Aanvankelijk zou de levertijd 6 dagen zijn.

Netjes

Bijna alles compleet aangekomen op 1 na wat niet op voorraad was. Verder prima!

Netjes op tijd afgeleverd.

Netjes verpakt

Snelle levering en goeie service als vanouds.

Mensen doen altijd hun best om zo goed en snel mogelijk te leveren.

Erg goed, zoals verwacht.

Product was zoals ik verwacht had, als ik iets moet aangeven was dat de doos voor het de inhoud erg groot was. en met veel plastic (was voor dit product niet echt nodig). En dat de bestelling een beetje lang duurde maar is in deze tijd te verwachten

Leuke producten en was snel thuis

De website was makkelijk te gebruiken, leuke producten en het was snel bij mij thuis geleverd.

Goede service!

Duidelijke, goede service en snelle levering. Top!

keurige levering van alle betselde goederen

goed webshop, alles goed gevonden. nette verpakking.

Alles compleet in deze drukke periode

Het duurde eventjes voordat mijn order gepickt en verzonden was maar ik heb gelukkig alles ontvangen wat ik besteld heb. Netjes verpakt!

Geograaf 13

6921EW Duiven