Uitstekende service (slechte bezorger)

Positief verrast door de snelle en accurate manier van werken van de klantenservice van Amazing Oriental, echt heel goed. Zeker in deze vervelende dagen een verademing als je niet zelf de deur uit kan. Kwaliteit van de producten is als in de winkel, alles is netjes beschermd verpakt. Let wel: bezorging door PostNL verloopt altijd prima, leverancier vers&fijn (ingehuurd omdat het deze dagen extreem druk is) is een cowboy-bv'tje die snel geld willen verdienen met slechte service waar afspraken niet te maken zijn en tieners je met plezier afsnauwen als je niets ontvangen hebt.

Betrouwbaar

In deze tijd waarin de druk op de bezorgdiensten enorm overbelast is, is het logisch dat het allemaal wat langer duurt. Maar AO doet verder nog altijd gewoon wat je van ze verwacht. Prima webshop met uitstekend assortiment en goeie aanbiedingen.

Geweldige producten

We hebben al enkele keren besteld bij Amazing Oriental. Zeer leuk aanbod, heerlijke sauzen en sappen, ... Tevreden klant, wordt vaste waarde in ons gezin!

方便、质量好

很好

Zeer goed ervaring

De mensen die daar werken zijn heel lief. Er was een probleem met mijn pakket want iets was niet besckibaar. Ze hebben meteen opbellen en ze hebben een oplossing gevonden. Ik heb helemaal tevreden met mijn aankoop

Ruime keuze en goede uitleg bij de producten

Voor 1 art is 'n alternatief geleverd zonder t van te voren aan te geven, dat was t enige minpuntje. voor de rest alles naar tevredenheid

Very good

after-sales service is excellent

Zoals gewoonlijk snelle levering. Ben zeer tevreden

good goods, good package, good delivery

Very conviennent during the confinement. Excellent service!! Tasty Chinese food!!

meer kezen

hoop kan meer kuezen in de web winkel zoals die milk tea hele doos mog zijn bestling

Snel en kwaliteit

Prima verpakt. Netjes optijd geleverd en de product kwaliteit is prima.

Goed afgehandeld

Ontvangen wat ik besteld heb. Zoals verwacht.

Geen klachten

Goed verpakt, snelle levering ondanks corona en kerstinkopen en goede communicatie.

Heel handig in deze tijd

Nooit meer lopen met grote zakken rijst. Alles is altijd goed verpakt.

Great product range, secure packaging

They offer a great range of products not really available anywhere else locally, and they package them very securely for delivery. Will definitely order from them again!

Producten netjes verpakt en snelle levering!

Producten netjes verpakt en snelle levering! Ga zo door...

Helemaal top

Je hoeft de deur niet uit. En alles was super verpakt. De meeste producten die je normaal in de winkel koopt nu gewoon thuis bezorgd.

Helaas doet de post er lang over om alles te bezorgen...

Snel!

Uitgebreide selectie en snelle levering.

Zeer tevreden over de producten en de levering

Snel en gemakkelijk online winkelen

Een overzichtelijk en ruime keuze van (vooral) oosterse etenswaren. Zeer redelijk geprijsd. Alles goed ingepakt en binnen een dag of twee voor de deur. Smaakt naar meer.

Geograaf 13

6921EW Duiven