Prima, maar kan beter
- vaak producten niet op voorraad, voor als je meer dan 1 wilt is het pas later duidelijk
- zoeken van producten is vaak lastig, vind vaak de producten niet terwijl ze wel ergens op de site staan, met name is verwarrend dat soms het een engels woord is en dan weer een nederlands, dit maakt zoeken vervelend.
- tis jammer dat de bezorg kosten zo hoog zijn voor vers en diepvries. Want helaas is dat vaak niet zolang houdbaar en om paar producten te bestellen is dan niet verantwoord. Maar ik snap wel waarom logistiek heel lastig, misschien samen werken met een bedrijf als picnic?
- als je wel diepvries bestel, dan krijg je alles bezorgt in koelwagen, ook niet heel handig want dan heb je condense op de andere producten, ook snap ik hier wel weer de logstieke redenering.
- de categorieeen en indelingen van de webshop zijn niet zo heel duidelijk en goed georganiseerd, het zou handiger zijn met tags te werken
- ik snap dst mensen die bij jullie kopen vaak weten wat ze nodig hebben, maar zou handig zijn als er voorbeelden bij producten staan die aangeven hoe het gebruikt kan worden of een recept waar in gebruikt wordt direct bij het product.
- ik zou meer producten per pagina willen zien, continue verder klikken is heel moeizaam
- laatste verbeter punt is dat de product beschrijvingen beter kunnen, misschien AI laten doen.