Ruime selectie goed bezorgd

Een aantal producten besteld uit het ruime assortiment alles is helemaal naar wens, het bestellen was eenvoudig. Alle producten zijn netjes aangekomen (al duurde het best wel lang voordat het in huis was, dit komt waarschijnlijk door de drukte deze tijd van het jaar (rond kerst + corona)), hier had ik al rekening mee gehouden. Alles was netjes ingepakt (glazen potjes waren dubbel verpakt) Ik ben zeer tevreden!

Parfait

Rapide, pas cher et produits très bien emballés. Je recommande.

goed service

ik vindt het prima met service.

Amazing Oriental biedt veel produkten met goede prijs

Ik koop veel online bij Amazing Oriental

Wel prima?

Opzich een goede optie, vooral in deze tijden. Het duurde even voordat het binnenkwam, maar daar was je voor gewaarschuwd. Heb wel het idee alsof alles gewoon in een doos geflikkerd wordt, dus was wel even zoeken of de bestelling compleet was. Één product was helaas niet in stock, dit werd netjes aangegeven met een briefje in de doos, maar verder ook niks meer over gehoord? Duurt dat even of moet ik er zelf nog even achteraan gaan? Verder prima toko. Groot assortiment.

top

al vele keren besteld, steeds zonder fout, absolute aanrader

Al jaren goede ervaring

Ik bestel hier al jaren allerlei producten. Ik ben altijd tevreden geweest over het assortiment en de service. Nu met de Covid geven ze van te voren duidelijk aan dat de levertijd langer duurt, maar toch wordt het elke keer eerder geleverd dan in het begin aangegeven. Dat is erg fijn. Website werkt goed, levering is goed en de producten zijn goed. De verse sambal is echt heerlijk!

Zeer goede service!

Ik werd zeer goed geholpen door de helpdesk. Mijn complimenten! Bestelling kwam ook heel snel aan!

Snel en goed

Ze waren snel met bezorgen en goede klantenservice.

Goede levering

Ik ben 8 vd 10 keer tevreden maar ik zou graag willen dat het mij van te voren zou worden aangegeven als producten er niet meer zijn of niet leverbaar zijn. Dit is heel vervelend af en toe.

Snelle en accurate service

Wat fijn dat we in deze moeilijke tijden toch nog heerlijke dingen kunnen bestellen en thuis kunnen laten afleveren.

Beter kan niet

Goede product en snel levering, goede customer service en verantwoord.

Geweldige winkel met heel veel product keuze.

Super vriendelijke en behulpzame medewerkers. Twee van mijn producten waren niet meer voorradig. Na telefonisch overleg hebben we deze kunnen omzetten in iets anders. Top service.

Goede service en ruim assortiment.

Veel keuze in producten en van goede kwaliteit.

grandioos

goed verpakt en ondanks drukte snel geleverd

Tevreden

Ik ben tevreIk ben tevreden over de dienstverlening. Behalve dat er geen online bestelling voor 20kgs non-pandan rijst is.

Parfait!

Produits et emballages corrects, livraison rapide, pas de frais d'envoi au delà de 39€ de commande.

Zeer mooi product

Snelle goede levering

Tevreden

telefonisch contact gehad en men was uitermate vriendelijk

telefonisch contact gehad en men was uitermate vriendelijk

Vaker bestellen hierzo.

Mijn bestelling was zorgvuldig ingepakt en snel verzonden.

Snel en goedkoop

Heb al paar keren bij oriental shop besteld en ben heel tevreden. Veel variaties en goedkoop

vandaag bestelt overmorgen in huis

Heeft even geduurd maar na een telefoontje gelijk geregeld

Het duurde even maar na een telefoontje was het snel geregeld zeker goed voor de volgende keer weer online bestellen

Geograaf 13

6921EW Duiven