Amazing Oriental is niet de goedkoopste als je bestelt. Ik heb het idee dat als je naar de winkel gaat, je goedkoper uit bent.

Netjes geleverd, duurde wel even

Alles was in goede staat geleverd.

Erg goed

Vooral in deze tijd voor herhaling vatbaar !!

Alles goed en veilig verpakt geleverd

kwaliteit zeer goed

4 sterren omdat de bezorgtijd lang duurde 6 - 9 dagen, maar de kwaliteit was top! Ik blijf hier bestellen. Ze pakken de producten heel goed en netjes in, vooral omdat het om flesjes gaat.

Alles is netjes ingepakt en goede verpakking.

Bestelling Online

Wordt ook zelf goed en snel afgeleverd in drukke tijden, hartelijk dank en fijne feestdagen allemaal.

Mooie en goed georganiseerde webshop. Snelle correcte verzending.

Zie titel omschrijving. Verder geen toelichting nodig.

Geweldige service en producten

Onder "normale" omstandigheden gaan wij naar de winkel in Groningen. Nu kunnen we gelukkig online bestellen en toch heerlijk Indisch en Japans koken. Heerlijk! Terima kasih

Lekkere producten en behulpzame mensen.

Lekkere producten. En als je vragen hebt of een probleem dan staan ze klaar om te helpen. Kortom ik ben een tevreden klant die regelmatig terug keert.

Niks gehad

Heb nu al een aantal dagen geleden een chinese hotpot besteld maar krijg wel een track and trace maar die geeft aan dat ze nog niks hebben ontvangen.

Twee keer besteld

Ik heb twee keer besteld en alle processen werden weergegeven. Ze zijn duidelijk in communicatie. Levertijd 2-3 dagen bestel

Het is de eerste keer dat ik online bestel i.v.m. Corona, ik vind het altijd leuk om naar de winkel te gaan (wil Thais gaan leren koken). Ik kon online alles vinden voor Tom Yum gerecht. Ik ben aangenaam verrast door de service en mooie producten. De meeste diepvriesvis zit niet aan elkaar gevroren, maar mooi los in de zak zodat er kleine porties van te maken zijn. Goede afstemming qua bezorging i.v.m. diepvriesproducten (veel vis) en verse groenten en mooie shimeji apart verpakt. Ben heel blij hiermee en ga volgende keer weer online bestellen.

Word binnen een week snel bezorg.

Betrouwbaar en communicatief

Er ontbrak een item en de mail die ik stuurde werd heel snel beantwoord en het item wordt nagezonden. Hele fijne winkelervaring en fantastisch om heel Azië binnen handbereik te hebben. Geweldige producten en veel keus :)

Uitstekende service!

Voor het eerst ook een diepvriesbestelling gedaan. Tussendoor contact waarbij zeer snelle reacties ontvangen.

Altijd tevreden. En goeie service en ben ook blij dat ook bevroren producten ook wordt bezorgd in Belgie. Echt top

Ben blij

Goed snel best goed

Heel fijne webshop!

Zeer gevarieerd aanbod,uitstekende service,alles goed verpakt en snel verzonden!Top!

It was excellent

Thank you for your great service:)

Amazing!!!!

I got everything that I needed and it was awesome!!

Helemaal goed.

Enorm veel keuze van dingen die ik elders niet vind, ze leveren redelijk snel en klantendienst is oke. Niks te klagen dus :).

Zeer goed, behalve voor de trage levering.

Zeer goed, behalve voor de trage levering.

Fijne website, goede en snelle service. Met duidelijke uitleg over de bezorging.

Mijn favorieten producten liggen nu in mijn vriezer, fantastisch! Voordat ik deze site ontdekte had ik alleen een kleine toko bij mij in de buurt. Deze producten hadden ze helaas niet altijd. Voor mij is dit een uitkomst om deze ten alle tijden wanneer ik er zin in heb, ervan te kunnen genieten.

Gewoon heel goed

Geograaf 13