Slechte verzendtjd

Produckten zijn goed prijs redelijk Alleen de verzendtijd erg slecht

Goed en netjes geleverd en duidelijke communicatie

Goede en vriendelijke service

Vriendelijk personeel. Na mijn bestelling te hebben geplaatst belde ze om door te geven dat een product niet voorradig was en wilde overleggen als ik een andere wilde of geld terug. Toen ik mijn bestelling ontving. Zat er een briefje bij van sorry dat we niet alles hadden wat ik had besteld. Levering duurt iets langer maar binnen de tijd ontvangen wat ze aangaven dus was er ook op voorbereid. Heel tevreden en voor herhaling vatbaar!

Very Satisfied with my order

Thanks dear New Oriental Online Shop Service Team, I received my parcel on time, and well packed in a box, everything arrived safely and perfectly. Fair Price and good service. Looking forward for next order.

zeer goed

snelle levering ...correct en netjes ingepakt

Prima website en veel artikelen

Ik bestel regelmatig en ik ben altijd tevreden, helaas deze keer ruim 9 dagen moeten wachten op mijn bestelling.

Thuisbezorgen geprobeerd en succes

Werd keurig geimformeerd over bezorgtijd. Goed!

Zoals gewoonlijk: Heel goed

Goede producten en een nette levering.

snelle levering alles keurig verpakt om de kans op breukschade te beperken.

Die Verpackungskarton ist zu klein.

Die Waren sind sehr schlecht verpackt.. Emping´s sind zerbröselt. Schade!!!

Klantvriendelijk

Ze zijn klantgericht bedrijf.

Netjes verpakt wat langere verzend tijd

Mijn bestelling is eigenlijk altijd netjes verzorg bij amazing oriental. Nu i.v.m. De black friday duurde de bezorging wat langer.

Goed alleen bezorging duurde een week

Het is wel handig als de bezorgtijden voor bijv vries producten als extra info in de mail geplaatst worden. Moest het nu via de website afhalen, gezien vries producten 1x in de week op de donderdagavond worden bezorgd

Goede keuze van producten.

Snelle levering, goed verpakt. Helaas 1 product, de marukome instant misosoep pasta binnen 1 week van levering al buiten de houdbaarsheiddatum (2020_12_13) hopelijk is dit een uitzondering.

Ik bestel regelmatig bij Amazing Oriëntal. Alles wat ik nodig heb uit de Aziatische keuken kan ik hier bestellen. Én ik heb t heel snel in huis.

Top servies

Mooi sushi servies gekocht. Niet goedkoop maar iedere euro waard Verzending goed verlopen, alles goed ingepakt

Snel, zakelijk, goed en efficient.

Besteld via de website, simpele en goed doorzoekbare site. Snelle levering, ook in deze drukke tijd.

Goede service, goede selectie

Goede selectie producten, prima prijs, snelle levering. Niks te klagen.

Superbe !! Merci pour la promo Black Friday !

J'allais d'habitude au magasin de Maastricht, mais avec le confinement c'était dur ! Du coup, je vais commander tous les mois mes nouilles et autres produits délicieux ! Merci pour tout + la livraison rapide !

Traag

De bezorging van de bestelling is heel traag

Parfait

Livraison rapide, produits correspondants