Prima service. Jammer dat je voor diepvriesproducten weer apart verzendkosten moet betalen. Als je voor een bepaald bedrag bestelt inclusief verzendkosten, diepvries en non fronzen producten , dan zou ik vaker en meer bestellen. Maar verder prima .

Goed voor asiatic voeding kopen

Prima toko!

Website zou iets overzichtelijker kunnen. Producten zijn prima en fijn dat dit allemaal online verkrijgbaar is. Er wordt veel zorg aan het inpakken besteed. Alle producten komen netjes en heel over. Betrouwbare website. Min voorraad is weer bijgevuld. Heerlijk.

名不虚传

已经非常好,不过还有进步的空间

Goed gedaan

Goede aflevering met goeds pakket.

AMAZING!!!!!

Ik blijf maar bestellen wegens de snelle service, goedkope prijzen en klantvriendelijkheid! Deze shop is zeker en vast een aanrader!

Heel goed service! Ik ben er heel tevreden over!

Een fantastische winkel voor oriëntaalse producten.

Alles is eenvoudig online te bestellen en wordt de volgende dag al afgegeven bij Post.nl. Door de drukte van de feestdagen was de bezorging wat later dan verwacht. De producten voldoen aan de verwachtingen.

Ruime keuze, aantrekkelijke prijzen, snelle verzending

Amazing Oriental biedt een zeer ruime keuze tegen aantrekkelijke prijzen, waarbij ook nog eens iedere maand een breed assortiment in de aanbieding is. De verzending is snel, zelfs in deze bizarre (Corona-) tijden. In mijn jarenlange ervaring met deze webwinkel (maandelijkse bestellingen) heb ik hoogst zelden iets te reclameren gehad. Maar als ik dan eens de klantenservice moest aanspreken, dan werd dat steevast heel snel opgepakt en keurig afgehandeld. Mijn complimenten, want dat kan zeker niet van alle klantenservices gezegd worden. Met andere woorden, ik kan deze winkel van ganser harte aanbevelen en zal er zelf nog vele jaren klant blijven.

Long delivery time

Ok, plenty of oriental foods

Prima Keurig verpakt.

Als Boven.

Snelle levering , kwaliteit en goed prijs . Aanrader!!

Ik heb mijn bestelling op 3 dagen gewacht en niets ontvangen en ook niets van gehoord.

Heel teleurstelling en ook zonder van mijn 3 dagen thuis op mijn bestelling zo blijven te wachten. Toch niets te ontvangen!

Goede service!

Leveren wat je besteld en reageren snel op mails, mocht er contact nodig zijn. Goede ervaring.

Betrouwbaar en duidelijk

De artikelen zijn goed te bestellen. En de klantenservice is heel beleefd en duidelijk.

Zeer leuk!

Ik vond de lange verwachte ontvangsttijd niet zo fijn maar die bleek veel korter dan werd aangeveven! Ookal had ik lang moeten wachten: het was het waard! Echt heel tevreden!

Levering op afgesproken tijdstip; alles netjes verpakt; diepvries producten zijn bevroren geleverd. Bedankt

Snelle goede levering

Veel communicatie betreft 't pakje.

Vanaf 't begin is er veel en specifieke informatie over de aflevering van het pakje. Uiteindelijk hebben ze 't pakje wel eerder afgegeven dan ingepland stond. Fijn. Toevallig was ik thuis. Anders waren ze mij misgelopen. T pakketje was verder erg goed beschermd ingepakt zodat er de minste kans op schade was. Zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar. Nu zaten er verder geen koel of vries producten bij.

Van alle gemakken voorzien

Ik heb 1 kanttekening, misschien wat meer trefwoorden in de zoekmachines. Soms zijn de producten anders vernoemd en dan is het moeilijk zoeken, terwijl ik weet dat jullie het hebben omdat ik ook nog gewoon naar de winkel kom en het wel in jullie assortiment is

Vers producten zijn niet vers aangekomen

Ik heb vandaag wat vers spullen ontvangen die ik bij jullie had besteld vanuit de webshop. Een aantal van de vers producten waaronder de Bok Choi en Bakbanaan zijn niet vers aangekomen. Dit ben ik niet van jullie gewend, en ik zou graag weten of hier wat aan gedaan kan worden.

Geweldig!

Prachtige en makkelijke website. Snelle levering en bovendien....het belangrijkste...goederen waren degelijk en beschermd ingepakt...heel erg goed! Ben ontzettend blij met jullie dienstverlening en erg klantvriendelijk!

Excellent

Another perfect order! Highly recommended.

Geograaf 13

6921EW Duiven