Snelle levering, ook naar andere Europese landen

De producten werden snel en goed verpakt geleverd, zoals ik ook in Nederland gewend was. Mijn enige punt van kritiek betreft de verschillen in verzendkosten voor de diverse "zones" in Europa. Polen en Tsjechië vallen in zone 4 (± 20 euro), terwijl verzendkosten naar verder gelegen landen als Italië, Finland en Spanje lager liggen. De logica daarvan ontgaat mij.

Goed verpakt. Klein beetje vertraging met de levering

Ík ben zeer tevreden over Amazing Oriental

Verrassend en snel

Ook al is het een beetje zoeken met de beschrijving,is het des te leuker om de producten te mogen ontvangen. Snel en kwaliteit wat wil je nog meer.

Handig dat het thuisbezorgd kan worden

Let wel op dat het assortiment veel duurder is dan in de winkel. Wat ik wel kan begrijpen, maar soms is het overdreven. een zak rijst van 4,5 kg kost in de webshop 12,95 en in de winkel 8,95. het verschil is best groot

Gewoon goed

Levering kwam snel, Netjes verpakt. Precies geleverd zoals besteld. Zet tevreden, ik zal volgende keer weer bij Oriental bestellen.

Top producten!

Levering kwam op dinsdag in plaats van maandag zoals op de site aangegeven. Netjes verpakt. Precies geleverd zoals besteld. Zet tevreden, ik zal volgende keer weer bij Oriental bestellen.

altijd aanbiedingen

snel en makkelijk en voldoende keuze

Gewoon goed

Netjes verpakt en snel geleverd

Gewoon super!

Bestelde producten zonder oponthoud ontvangen, btw de klantenservice is gewoon, top!

Veel keuze aan producten en snelle levering

Bij Oriental webshop heb je heleboel keuze aan producten en snelle levering. Alleen een min puntje ik had slechts 4 producten besteld werd het in een grote doos geleverd met heleboel plastic met lucht voor de bescherming. Jammer voor het milieu.

Netjes verpakt, 2 dagen geleverd dan de gekozen optie, dus ik zou die optie weghalen!

Niets op aan te merken

Bestelling was 1 dag later maar dat lag denk ik meer aan postNL. Verder goed verpakt en alles aanwezig.

op tijd geleverd

Snel en correct

Zeer snel geleverd... Kwaliteit voor een scherpe prijs.....heel klein minpuntje....levering kosten mogen iets lager zijn.

Klasse

Zeer tevreden, telefonisch contact gehad en personeel was zeer klantvriendelijk! Artikelen netjes opgestuurd gekregen! Vriendelijke groet, Maria Leepel

Prima producten en snelle levering.

Ben erg blij met de webshop. Fijne producten, die altijd goed verpakt en snel geleverd worden. Ik vind iedere keer hetzelfde minpuntje. Kan nooit de 600 ml. fles Xaoxing kookwijn vinden en bij de hoeveelheden Chinese maaltijden, die ik maak, is een klein flesje nooit voldoende. Voor de rest uiterst tevreden met de producten, levering en betaalwijze van de webshop.

Ruime product keuze voor online bestellen. Het was snel en netjes verpakt ontvangen. Jammer dat de verse groenten en diepvries producten extra kosten. Misschien dat dit in de toekomst veranderd, dan zal ik deze ook bestellen.

Fast shipping and even faster customer service

Perfect and friendly customer service who answer to questions super fast, parcel are well packed and the shipping is on time.

Excellent experience as always

It’s always a pleasure to shop online at Amazing Oriental. The orders arrive quickly, always well packed. Quality products at your door.

Op tijd en goed verpakt geleverd.

Simple and convenient

It was easy to find the products and many options for payment are offered. It got a bit complicated when trying to pay with credit cards from abroad. I appreciate the different languages support

Ruime sortering en zeer snelle levering

De producten die ik had besteld werden zeer snel geleverd. De diepvriesproducten zijn keurig verpakt en konden thuis meteen de vriezer in. Fijn dat er een tijdslot wordt gestuurd, zodat je precies weet wanneer jouw bestelling wordt geleverd.

Helemaal tevreden

Koop hier voornamelijk voor een ding: pi luo chun groene thee. Niet goedkoop, maar super kwaliteit en echt gerolde blaadjes (geen gruis). Sinds corona bestellen we online en wordt het netjes thuisbezorgd!

Super snelle levering

Artikel was niet op voorraad, maar kreeg mailtje het weer op voorraad was. Gelijk besteld en volgende dag geleverd.

Geograaf 13

6921EW Duiven